Find bedste og billigste hoteller og lejligheder

I søgemaskinen kan du søge efter billigste hoteller og lejligheder. Når du har taste den ønske ankomst og afrejse dato vil du blive præsenteret for en liste med hoteller der er søgt frem i blandt alle de større hotel søgemaskiner samt på mere end 800 hoteller og hotelkæders egne søgemaskiner.

Om priser i søgemaskinen

Bemærk at de priser på hotelovernatninger der kommer frem er aktuelle priser der er gældende i det øjeblik der søges, priser kan ændre sig fra minut til minut alt afhængig af udbud og efterspørgsel.

Hostel og vandrehjem - Budgetferie

Søg på hostelworld.

Du kan altid prøve en søgning på hostelworld som kan være et alternativ til hotel og lejlighed. Lav en søgning på verdens bedst kendte hostel søgemaskine, her kan du finde prisbillige alternativer i form af overnatning på hostel og vandrehjem.

Bemærk at status på hostels og vandrehjem ofte skifter og derfor er det omstændigt at fastholde en statisk liste, af denne årsag har vi inkluderet link til søgemaskine fremfor at lave en statisk liste.

Anbefalede hotel og lejligheder

Nedenstående kan du se en liste med anbefalede hoteller og lejligheder baseret på kundeanmeldelser og anbefalinger fra TrustYou.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

City Guide

Hotel – Hostel Zadar

Zadar - Hotel, Apartment, Hostel  Rejser til Zadar Zadar er med sin 3000-årige historie og ca. 80.000 indbyggere, omgivet af vand på tre sider både en levende nutidsby samt fascinerende oldtidsby. Byen har altid været en efterstræbt mål, indtaget og genopbygget den ene gang efter den anden. Den gammel bilfri bykerne ligger stadig godt beskyttet på en halvø bag fæstningsværkerne og forsvarsmure, forbundet med den moderne by med gangbro tværs over havnen. Her findes også en skøn...

Rejser til Zadar

Zadar er med sin 3000-årige historie og ca. 80.000 indbyggere, omgivet af vand på tre sider både en levende nutidsby samt fascinerende oldtidsby. Byen har altid været en efterstræbt mål, indtaget og genopbygget den ene gang efter den anden. Den gammel bilfri bykerne ligger stadig godt beskyttet på en halvø bag fæstningsværkerne og forsvarsmure, forbundet med den moderne by med gangbro tværs over havnen.

Her findes også en skøn palmepromenade, en hyggelig hovedgade fuld af liv og tjekkede forretninger, hyggelige små cafeer og restauranter. Hotellerne ligger uden for det travle byområde. Ca. 10 min. kørsel fra Zadar i retning mod byen Nin ligger den gamle fiskerby Petrcane, som er i dag hyggelig, lille ferieby med dejlig badestrande, masser af sol og varme samt fred og ro.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her