Hong Kong er et af de steder hvor alt synes at kunne lade sig gøre. Et sted der vil opsluge dig og kræse for alle dine sanser, med et endeløst udvalg af fantastiske oplevelser. Den delvist selvstyrende region under Kina, lokker med verdensbyen Hong Kong og de over 230 øer. I helhed skabes en uimodståelig fristelse af seværdigheder, shopping, gastronomi og kultur. Hong Kong, der tidligere var en britisk koloni, overgik først til Kina i 1997. Til trods for at hovedparten af de over 7 millioner indbyggere i dag er kinesere, venter der dig en International atmosfære og en berusende storbyoplevelse, når du rejser til Hong Kong.

Lantau Island

Udvalget af hoteller og resorts er selvsagt enormt i en metropol af denne karat, og derfor bør du planlægge og prioritere dine ønsker inden du rejser til Hong Kong. Lufthavnen ligger på regionens største ø – den naturskønne Lantau Island. Herfra er der kort til nogle af Hong Kongs største attraktioner og temaparker.

Hong Kong Island

Hong Kong Island udgør den sydlige del af regionen, og huser hovedbyens imponerende skyline langs Victoria Harbour. Her føler du dig lille blandt de gigantiske skyskrabere, der tårner sig op ved foden af øens frodige bjerge. Et fantastisk syn fra den anden side af havnen, hvor den sprudlende bydel Kowloon lokker alle der rejser til Hong Kong, med summende markeder og kulturelle attraktioner.

Kowloon

Blandt de mest populære markeder i Kowloon er ‘Ladies Market’ langs Tung Choi Street, hvor over 100 farverige boder strækker sig over 1 kilometer. Her kan du shoppe tøj og tilbehør, der som navnet antyder primært henvender sig til kvinder. Når mørket falder på lokker Temple Streets nattemarked med dejlige dufte og lokal atmosfære. Her kan du smage på de mange orientalske delikatesser eller gå på jagt efter unikke souvenirs.

Når du rejser til Hong Kong må du absolut ikke misse muligheden for en gåtur langs Tsim Sha Tsui promenaden ved Kowloon. Hong Kong er kendt som ‘Østens Hollwood’ og langs den populære promenade findes Avenue of Stars, som en pendant til Hollywoods berømte Walk of Fame i USA. Naturligvis med en statue af legendariske Bruce Lee. Højdepunktet her er dog når byens skyline bliver levende i natten – i et show af følgespots og koordineret musik. En obligatorisk oplevelse på alle Hong Kong rejser.

Kontrasten til storbyens glas og beton, finder du på Lantau Island. Tag svævebanen Ngong Ping 360, for en spektakulær udsigt over de grønne øer, havet og byen. Prøv ‘Crystal Cabin’ med glasbund – hvis du tør.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Hong Kong turistkontor

Hong Kong Tourism Authority   T: +852 2508 1234 WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

HKD - Hong kong dollar
USD
7,7697
GBP
10,2258
DKK
1,1644
SEK
0,8267
NOK
0,8831

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Hong Kong
overcast clouds
22.8 ° C
25 °
16.1 °
70 %
1.3kmh
100 %
lør
24 °
søn
25 °
man
25 °
tirs
25 °
ons
26 °

Yderligere rejseinformationer

Hvad er klokken i Hong Kong ?

Hvad er klokken i Hong Kong nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Hong Kong. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Helligdage i Hong Kong

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Rejser til Hong Kong

Hongkong er helt unikt for Kina. Administreret særskilt fra moderlandet, er det en by, der bevarer et særskilt økonomisk og politisk system i forhold til resten af ​​landet.

På grund af sin status som britisk koloni indtil 1997, vil besøgende finde et ophold her for at være en utrolig spændende måde at begynde at lære den kinesiske kultur at kende, stadig sådan lidt "vest" :-).

Hong Kong har en kultur, der holder dig i bevægelse. Der er meget få bænke eller siddepladser i de offentlige områder af byen. Selv caféer og restauranter ønsker en hurtig omsætning af borde. Tag et behagelige par sko med.

Sørg for at reservere tid til at nyde de panoramaudsigter der tilbydes i Victoria Peak. Der er et shoppingområde og en observation platform på Peak Tower, der giver en fantastisk udsigt over byen.

Trick Eye Museum er et andet sted, du ikke vil gå glip af. Fyldt med 3-D kunst bliver du opfordret til at interagere med udstillingerne under dit besøg.

Du kan også finde mange steder i Hong Kong hvor du ser regionens traditionelle og kulturelle arv. Fra stilhuse til Tian Tan Buddha og andre forskellige templer hvor du kan fordybe dig så dybt ind i dig selv som du ønsker.

Hongkong er naturligvis en international by med en forskelligartet kultur, men byen giver også en meget personlig, intim oplevelse for besøgende. Det er virkelig et perfekt rejsemål.

Kowloon

Hong Kong Island udgør den sydlige del af regionen, og huser hovedbyens imponerende skyline langs Victoria Harbour. Her føler du dig lille blandt de gigantiske skyskrabere, der tårner sig op ved foden af øens frodige bjerge. Et fantastisk syn fra den anden side af havnen, hvor den sprudlende bydel Kowloon lokker alle der rejser til Hong Kong, med summende markeder og kulturelle attraktioner.

Blandt de mest populære markeder i Kowloon er 'Ladies Market' langs Tung Choi Street, hvor over 100 farverige boder strækker sig over 1 kilometer. Her kan du shoppe tøj og tilbehør, der som navnet antyder primært henvender sig til kvinder. Når mørket falder på lokker Temple Streets nattemarked med dejlige dufte og lokal atmosfære. Her kan du smage på de mange orientalske delikatesser eller gå på jagt efter unikke souvenirs.

Når du rejser til Hong Kong må du absolut ikke misse muligheden for en gåtur langs Tsim Sha Tsui promenaden ved Kowloon. Hong Kong er kendt som 'Østens Hollwood' og langs den populære promenade findes Avenue of Stars, som en pendant til Hollywoods berømte Walk of Fame i USA. Naturligvis med en statue af legendariske Bruce Lee. Højdepunktet her er dog når byens skyline bliver levende i natten – i et show af følgespots og koordineret musik. En obligatorisk oplevelse på alle Hong Kong rejser.

Kontrasten til storbyens glas og beton, finder du på Lantau Island. Tag svævebanen Ngong Ping 360, for en spektakulær udsigt over de grønne øer, havet og byen. Prøv 'Crystal Cabin' med glasbund – hvis du tør.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her