Når man nævner Honfleur kommer de fleste først og fremmest til at tænke på byens fantastiske havn. Dens maleriske omgivelser gør, at man nærmest føler, at man er med i et levende oliemaleri når man går en tur langs vandet. Havnen er dekoreret med værker fra kendte malere såsom Boudin og Monet og er dermed på et og samme tidspunkt bekendt og uudforsket.

Honfleur er hjemsted for Sainte-Catherine Church, som i sig selv er utroligt bemærkelsesværdig og dermed fortjener en del opmærksomhed. Det er den største trækirke i Frankrig og er derudover også udstyret med et klokketårn som står adskilt fra hovedbygningen. Skibet blev bygget i den sidste del af det 15. århundrede og er dermed bygningens ældste del.

I stedet for et kunstmuseum byder Honfleur besøgende på mulighed for at udforske St. Stephen’s Church. Denne gamle kirke er udført i en gotisk stil. Kirken blev opført i det 14. århundrede og er dermed den ældste af sin slags i hele byen. Klokketårnet har en kastanjefacade, mens hoveddelen af bygningen er udført i Caen sten, flint, og kridt.

Derudover byder Honfleur også på unikke saltlader. Byen har bevaret to af de tre oprindelige lader, så fiskehavnen har masser af salt at køre på. Laderne blev bygget i det 17. århundrede og opbevarer årligt mere end 11.000 ton salt.

Der er derudover også mulighed for at besøge museer såsom Naval Museum, Museum Erik Satie, og Old Honfleur Museum.

Kunstnere fra alle generationer har afbildet Honfleur på en eller anden måde. Nu er det din tur til at tage godt imod byens skønhed. Det er en unik oplevelse som alle burde blive budt.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Frankrigs turistkontor

Oplevelser i Frankrig Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og få smag for den fine franske kogekunst, som mange mener, er den bedste i verden. Én ting er helt sikkert, du har ikke fået en rigtig croissant før du har fået den i Frankrig Mange danskere har i årevis taget på ferie i Frankrig for at nyde godt af de...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,8929
GBP
1,1751
DKK
0,1338
SEK
0,0950
NOK
0,1015

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Honfleur
light rain
7.1 ° C
8 °
6.1 °
65 %
8.2kmh
98 %
ons
8 °
tors
10 °
fre
11 °
lør
10 °
søn
9 °

Frankrig valuta, Euro

Penge i Frankrig (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

Togrejser Frankrig

At rejse med tog i Frankrig giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem alle større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her