Liste med nationale helligdage

DateEnglish
January 1New Year
January 7Constitution Day
March 6Independence Day
VariableGood Friday
VariableEaster Monday
May 1Labor Day
May 25Africa Day
July 1Republic Day
September 21Founder's Day
1st Fri. in Dec.Farmers' Day
December 25Christmas Day
December 26Boxing Day
VariableEid al-Fitr
VariableEid al-Adha

Se kalender hvor helligdage er angivet år for år.

Klik på det år hvor du vil se årets nationale helligdage og listen med den angivke årskalender åbner.

Hvornår er der helligdage i året ? Se listen for landet herunder

Yderligere rejseinformationer

Rejser til Ghana

Republikken Ghana byder på storslåede udsigter over Atlanterhavet. Det er et land med en mangeartet geografi, der spænder fra tropiske jungle til savanner i kystområdet.

Du vil også finde, at det er et land, der består af en mangeartet blanding af overbevisninger og praksisser, takket være flere forskellige lokale etniske grupper, såvel som en vis vestlig indflydelse.

Der er flere rejsemål i Ghana, der kan sammensættes til en skræddersyet ferie. Tag til Kakum Nationalpark, og du vil kunne nyde en storslået vandretur under regnskovens trætoppe. Aber, antiloper og elefanter siges alle at leve inden for parkens grænser. Følg det op med et besøg i den lokale økolandsby, hvor du kan fejre en højtid på den etniske gruppes traditionelle vis.

Mole Nationalpark er endnu et eventyrligt sted at besøge. Denne savanne har løver og elefanter, samt bøfler og antiloper. Man kan køre eller gå på safari, og man kan endda planlægge tilbringe en nat med at campere på savannen, hvis man har lyst.

Sørg for at besøge landsbyen Nzulezo, mens du er i Ghana. Denne historiske landsby ligger i Amansuri vådområdet og er bygget udelukkende på pæle og støttebroer. Den kan kun tilgås via træstammekano fra byen Beyin.

Du kan også nyde hele kystens skønhed under dit ophold. Nyd det varme solskin, de blide bølger og det varme sand mellem tæerne, mens du lader livets stress og bekymringer smelte bort.

Ghana sætter et smukt eksempel for, hvad den perfekte ferie i Afrika kan være. Kom hertil og nyd hvert eneste minut af rejsen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here