Hammamet byder på masser af stil og elegance og er et fremragende valg til en fantastisk ferie i den tunesiske sol. Hammamet er det tætteste Tunesien kommer på Saint Tropez. Med krystalklart vand og gyldne sandstrande, der strækker sig over flere kilometer, vil du blive mødt af en afdæmpet og afslappet stemning, når du ankommer på din ferie. Hammamet ligger en times kørsel fra lufthavnen i Tunis.

Uanset om du vil slappe af på stranden eller ved poolen eller gå på opdagelse, vil du have et utal af valgmuligheder på din ferie i Hammamet. Her findes et enestående udvalg af luksushoteller, fremragende faciliteter og underholdning ad libitum. Hammamet er et af Nordafrikas fineste strandresorter med masser af strande at nyde solen på og krystalklart vand, der kan udforskes med snorkel eller på vandski, blandt mange andre vandsportsaktiviteter.

Hvis du er til shopping på ferien, er “medinaen” i Hammamets gamle bydel det helt rigtige sted. Her finder du mange fantastiske tilbud på især smykker og tekstiler. Ønsker du en dagsudflugt under ferien i Hammamet, er det oplagt at besøge hovedstaden Tunis eller historiske Monastir. De mere eventyrlystne kan tage på ørkensafari eller kameltur i Sahara.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Tunesiens turistkontor

Oplev noget nyt og spring på hovedet ind i den nordafrikansk atmosfære når du rejser til Tunesien. Her, ved de kilometerlange hvide sandstrande, mødes Europa og Afrika i en fusion af kultur, middelhavssind og skøn natur. Tunesien rejser sig stolt mellem middelhavet og sahara’s ørken. Det er et forførende land og virkelig noget helt andet end hjemme. Uanset om du gerne vil slappe af på stranden, dykke i de kulørte rev eller tage ud...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Hammamet
clear sky
26.3 ° C
27 °
26 °
57 %
2.1kmh
0 %
lør
28 °
søn
31 °
man
32 °
tirs
30 °
ons
30 °

Hvad er klokken i Tunesien ?

Hvad er klokken i Tunesien nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Tunis, Tunesien. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Største byer i Tunesien

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Helligdage i Tunesien

Liste med landets officielle helligdage og fridage. Her kan du se de officielle, nationale helligdage og fridage i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor butikker har lukket.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her