Hagatna er hovedstaden i Guam, som officielt er et område af USA. På et tidspunkt var det den største og mest indflydelsesrige by på øen. Nu er det en af ​​de mindste, selv om den stadig er regeringssæde.

Under et ophold i Hagatna skulle du måske besøge Agana Shopping Center, så du kan hente nogle souvenirs eller få en bid at spise i en af de lokale restauranter. Du finder restauranter i fastfoodkæder og lokale restauranter, som alle venter på dig.

Husk at besøge Plaza de Espana. Selv om det meste af komplekset blev ødelagt under anden verdenskrig, er det stadig fascinerende at se hvad der er tilbage fra guvernørens palads fra Spaniens kolonitid på øen. Der er en trebuet indgangsport, en azotea, og “chokoladehuset” at se. Du kan sagtens lave en selvguidet tour da stier fører til hver enkelt seværdighed og der er informative skilte hvert sted.

Besøg også katedralen “Mary” mens du er i Hagatna. Her kan du se nogle fantastiske elfenbens og træskulpturer, som oprindeligt blev bygget i det 17. århundrede. Den nuværende bygning blev færdig i 1959 og er det lokale vartegn. Her finder mange kulturelle aktiviteter sted året igennem.

Hagatna er også strandtid på en af de lækre strande hvor der er masser af mulighed for vandsports aktiviteter. Du kan også fordybe dig dybere i den lokale kultur. Tag alle tre udfordringer op, og du kan bare nyde den perfekte ferie.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Guams turistkontor

Guam Tourism Authority 401 Pale San Vitores Road Tumon 96913 Tumon T: +1 671-646-5278 WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her