Gaborone er hovedstad og største by i Botswana, byen er beliggende mellem Oodi og Kgale bjergene. Opkaldt efter Tlokwa-chefen, der engang kontrollerede landene i regionen, er det en by, hvor kunst og kultur dominerer.

Nationalmuseet og kunstgalleriet ligger i nærheden af centrum på Independence Road og har været åbent siden 1968. Mange lokale kunstnere har bidraget til udstillingerne, hvilket gør det til en ægte kulturoplevelse. Originale malerier af Sithole og Baines er også inkluderet i samlingen. På området ligger også en botanisk have.

I marts eller april bringer Maitisong Festival endnu mere energi og liv til Gaborone. Denne 7-dages festival byder på mange udendørs koncerter og kulturelle aktiviteter i hele byen. Det er en af ​​de bedste måder at kende byen bedre på, mens man nyder de mange aktiviteter.

Når du besøger Gaborone, skal du sørge for at tage en tur til Mokolodi Nature Reserve. Denne park er en privat og drives som en non-profit organisation, her er 30 kvadratkilometer plads hvor dyrene kan bevæge sig frit. Det er et af de bedste steder at se den hvide næsehorn, men også giraffer, zebraer, cheetahs og elefanter kan se si parken.

Gaborone inviterer dig til at udforske det lokale liv, det udendørs og det inden døre. Husk at medbring et par behagelige sko, og du kan indstille dig på en fantastisk oplevelse.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Botswanas turistkontor

Botswana Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Gaborone
clear sky
29 ° C
29 °
29 °
23 %
4.6kmh
8 %
ons
28 °
tors
33 °
fre
36 °
lør
37 °
søn
37 °

Største byer i Botswana

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Helligdage i Botswana

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Hvad er klokken i Botswana ?

Hvad er klokken i Botswana nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Gaborone, Botswana. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her