Funafuti er en af ​​de atoller, der udgør Tuvalu. Hovedstaden er placeret på denne atoll sammen med mere end halvdelen af ​​landets befolkning, hvilket gør det til den mest oplagte valgmulighed, når man besøger regionen. Teknisk set er hele atollen hovedstaden, selv om regeringssædet er inden for en af ​​landsbyerne.

Atollen er en dejlig feriedestination, selvom den mangler de imponerende bjergtoppe eller arkitektoniske og kulturelle arv, som andre øer i regionen kan tilbyde.

Der er ingen floder, kløfter eller byer at udforske. Hvad du får med et besøg på Funafuti er en smuk strand, palmer der kan give noget skygge og traditionerne i den lokale kultur at nyde.

På Funafuti finder du en smuk lagune, rev til at nyde, og en mangfoldighed af marineliv, der er perfekt for de der kan lide at dykke eller snorkle.

Du vil også finde mange krigsefterladenskaber og forladte steder at udforske, mens du besøger Funafuti. Der var stationeret mange tropper på øerne i begyndelsen af ​​1940’erne, så bunkere og landingsbaner er rigelige. Der er flere flyvrag, som også kan ses.

Kulturelle muligheder omfatter Philatelic Bureau og Women’s Handicraft Center i lufthavnen. Charter en båd for at se de ydre øer.

Funafuti er en tropisk destination, der tilbyder en venlig og engagerende ferieoplevelse.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Tuvalus turistkontor

Tuvalu Tourism Authority Tuvalu South Pacific T: (688) 20840 WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her