onsdag, juli 18, 2018

Om Østrig

Hvor er Belgien i Europa - Kort over Belgien

Besøg Østrig.

Rejseråd og tips for Østrig.

Her finder du nyttig rejseinformation, rejsevejledning og baggrundsviden hvis du skal på en rejse hertil, uanset om det er ferierejse eller forretningsrejse kan du her finde nogle gode tips og links til forskellige seværdigheder og institutioner ligesom du finder information om transport og rejser i landet.

Rejseforum, spørgsmål og svar

Du kan altid benytte dig af disqus forum som du finder nederst på siderne, her kan du se, læse og stille spørgsmål samt debattere rejser, seværdigheder og rejsetips med andre der har besøgt landet.

Guide til største byer i Østrig A-Z

video

Abtenau

Ferie i Abtenau, Østrig På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Østrig. Nederst på siden finder du rejseforum hvor du kan du læse og skrive kommentarer om rejser og oplevelser, måske du har en god rejseoplevelse og denne er du velkommen til at dele med andre. Du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr og ligeledes er valutakurser online og opdateres mange gange dagligt. Du finder også forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, rejsevejledninger, “godt at vide” samt fakta om Østrig. Der er ligeledes...

Alpbach

Ferie i Alpbach og Østrig På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Østrig. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, "godt at vide" samt fakta om Østrig.

Axams

Ferie i Axams og Østrig På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Østrig. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, "godt at vide" samt fakta om Østrig.

Bad Gastein

Bad Gastein er kendt for at være en spa by, men det er alligevel langt fra det eneste byen har at byde på. Der er også muligheder for at udforske Hohe Tauerns smukke dale og besøge de smukke naturlige vidundere, såsom Gastein vandfaldet, som kan ses inde fra midtbyen. Bad Gastein har været en spa by siden starten af det 15. århundrede, da man fandt de første termiske kilder i området. I det 19. århundrede blev der udviklet radon terapi i området, men denne udvikling har ikke hjulpet specielt meget. Traditionerne...

Bad Hofgastein

Ferie i Bad Hofgastein og Østrig På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Østrig. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, "godt at vide" samt fakta om Østrig.

Bad Ischl

Denne by i Vestøstrig er kendt for sine kursteder, som med deres lokalfremstillede damp og saltvand har tiltrukket turister i mere end 750 år. Saltminer har produceret en stor del af byens indkomst siden det først begyndte i 1563. Hvis du vælger at besøge Bad Ischl vil du blive forkælet med en lang række attraktioner og kurbad som vil hjælpe dig med at slappe af. Læs videre for at finde ud af hvad du kan forvente fra et besøg i Bad Ischl. Tag en tur rundt i Kaiser Villa Selvom rundvisningen foregår...

Bregenz

Da Østrig er et indlandsområde er der ingen kyst at udforske i landet – men i Bregenz kan man komme tæt på. Byen befinder sig langs den østlige del af Lake Constance og er udført i en unik terrassestruktur takket være dens beliggenhed ved Pfänder Bjergets fod. Uanset om du vælger at besøge byen for at deltage i dens verdenskendte musikfestival eller for at deltage i Lake Constances trelandstur bør du overveje at indarbejde de følgende aktiviteter i din rejseplaner. Klatr til bjergets top Pfänder byder besøgende på en fantastisk udsigt over...

Brixen im Thale

Ferie i Brixen im Thale og Østrig På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Østrig. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, "godt at vide" samt fakta om Østrig.

Bruck an der Mur

Ferie i Bruck an der Mur og Østrig På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Østrig. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, "godt at vide" samt fakta om Østrig.

Eisenstadt

Ferie i Eisenstadt og Østrig På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Østrig. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, "godt at vide" samt fakta om Østrig.

Hvad er hovedstaden i Østrig

video

Wien, Østrigs hovedstad

Wien er hovedstaden i Østrig og en af ​​de største byer i den Europæiske Union. Det var også verdens største tysktalende by før starten af Første Verdenskrig og er stadig den næststørste efter Berlin i denne henseende. Den rangerer ofte...