søndag, maj 27, 2018

Om Belgien

Luxembourg

Luxembourg har stået i mange problematiske situationer igennem historiens gang, mest takket være landets placering i nærheden af Tyskland, Frankrig, og Belgien. Nu hvor de mange problemer dog efterhånden er løst er Luxembourg en fantastisk feriedestination, sprængfyldt med kulinariske oplevelser, smukke omgivelser, og historiske vidundere som fortæller landets historie. Luxembourg er enhver cyklists drøm Der er flere hundrede kilometer cykelsti indenfor Luxembourgs landegrænser, så du kan sagtens cykle rundt mens du er på ferie. Hvis du skal ud på en længere tur kan du hoppe på toget med din cykel – det...

Hvor er Luxembourg i Europa - Kort over Luxembourg

Besøg Luxembourg.

Rejseråd og tips for Luxembourg.

Her finder du nyttig rejseinformation, rejsevejledning og baggrundsviden hvis du skal på en rejse hertil, uanset om det er ferierejse eller forretningsrejse kan du her finde nogle gode tips og links til forskellige seværdigheder og institutioner ligesom du finder information om transport og rejser i landet.

Rejseforum, spørgsmål og svar

Du kan altid benytte dig af disqus forum som du finder nederst på siderne, her kan du se, læse og stille spørgsmål samt debattere rejser, seværdigheder og rejsetips med andre der har besøgt landet.

Guide til største byer i Luxembourg A-Z

Hvad er hovedstaden i Luxembourg