lørdag, september 19, 2020

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Helligdage i Guernsey

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Største byer i Guernsey

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Hvad er klokken på Guernsey ?

Hvad er klokken på Guernsey nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid på Guernsey. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Rejser til Guernsey

Guernsey er mere end blot et sted, hvor man kan nyde populær skønlitteratur, idet øen har spillet en unik historisk rolle. Det er i øjeblikket en defensiv besiddelse af Storbritannien, men på næsten enhver anden måde er det en selvstændig nation. Den har traditionelt forbindelse med EU og har ingen national gæld. Den udsteder endda sin egen valuta, skønt britisk valuta også accepteres uden problemer.

Tager du snart på ferie i Guernsey? I tilfælde af, at du gør det, har vi sammensat en liste over de væsentligste ting denne smukke ø har at byde på, så du kan nyde dit ophold til det yderste. Hvilke skjulte perler har denne ø at tilbyde dig?

Shell Beach byder på utrolige muligheder for at lede efter skaller

Guernsey består af mere end blot hovedøen. De små øer, Alderney, Sark, Jethou og Lihou falder ligeledes ind under Bailiwick, og det gør den lille ø Herm også. Når du har fundet vej til Guernsey under din ferie, skal du tage over til Herm mindst én gang for at opleve strækningerne af sand langs nordkysten. Blandt strandene udmærker Shell Beach sig dog som en af ​​verdens bedste.

Shell Beach har alt, hvad du ønsker i en stor strand. Der er masser af hvidt sand at nyde. Vandet bliver turkist, som det nærmer sig stranden. Der er stenede klippestykker at udforske, når tidevandet er ude. Der er flere dejlige haver at nyde, når tidevandet er inde. Den er stor nok til at give dig rigeligt med fred og ro, og mængden af ​​skaller, du kan finde her, er fantastisk! På en kølig dag skal du sørge for at få fat i en kop varm chokolade på den lokale cafe.

De historiske steder i Guernsey er imponerende

Guernseys beliggenhed har været strategisk vigtig for mange imperier og herskende myndigheder helt tilbage til middelalderen. Et af dine første stop under en historisk rundvisning på denne øerne er Castle Cornet. Det byder på masser af muligheder for at gå på opdagelse i et familievenligt miljø, der er engagerende og sjovt. Du vil høre kanoner blive skudt af ved middagstid og slottets brystværn er et godt sted at tage et billede af det omkringliggende område, især St. Peter Port. Museet på stedet har flere historiske udstillinger, og der er masser af små hjørnehaver at udforske.

The Little Chapel i Les Vauxbelets giver et andet unikt indblik i Guernseys historie og personlighed. Det er afsluttet i mosaisk stil og ligger oven for en lille række trin. Indersiden af ​​det lille kapel afspejler de udvendige mosaikmønstre, ligesom alteret hvor der i reglen står blomster og en gæstebog. Sørg for også at se dig omkring uden for omkring denne lille skjulte perle, fordi der ligger nogle utrolige kunstneriske mesterværker adskilt fra kapellet.

Historien om Guernsey indeholder også nogle mørkere kapitler. Under Anden Verdenskrig besatte nazisterne denne lille kæde af øer, der er en del af Kanaløerne, og det tyske Besættelsesmuseum udforsker denne tid gennem udstilling af ​​mange eksempler på levn fra dette tidspunkt. Sørg for at tage dig tid til at læse nogle af de breve, der blev skrevet af de lokale under denne historiske periode for virkelig at få et godt glimt af, hvordan livet var på øen.

Guernsey byder også på grønne områder!

Sommetider ønsker du bare at komme væk fra det hele og nyde naturen på din egen måde. Mange tager til strandene for denne oplevelse, men Guernsey tilbyder nogle park områder, man også kan nyde. Saumarez Park er øverst på listen over disse områder, hvor en afslappende spadseretur om eftermiddagen under en baldakin af træer kun er begyndelsen på, hvad du kan gøre. Lej en cykel for at nyde stierne, slap af ved de japanske haver, og tag dit kamera med til blomsterhaverne. Der er også et te-sted på stedet og masser af muligheder for, at børnene kan lege.

For en mere traditionel haveoplevelse, byder Candie haver på nogle unikke udsigter over området. Der er flere monumenter at udforske blandt blomsterfloret, og der er også en lille cafe og souvenirbutik at gennemse. Sørg for at se statuen af ​​Victor Hugo, nyd udsigten over havnen, og planlæg at tage til en af ​​de koncerter, der holdes i sæsonen. Hvis du føler dig energisk, er en tur op til toppen af ​​Victoria Tower den perfekte måde at afslutte din tid på her i centrum af St. Peter Port.

Efterhånden som dit besøg begynder at geare ned, kan det hænde, at du blot ønsker at finde en måde at slappe af og lade andre gå på opdagelse for dig. Der er flere RIB ture, der tilbydes på øen, som vil køre dig rundt for at udforske områdets storslåede fyrtårne, se noget af det lokale dyreliv, og endda udforske nogle af de huler, der ligger spredt langs kysterne af ​​de mange øer! Med lokale guider, der leverer referencepunkter og al din proviant, vil alle, uanset alder, nyde en god udendørs tur.

Før du rejser, anbefaler vi dig også at vælge noget lokalt fremstillet chokolade fra Ben Le Prevost. Du kan finde håndlavede specialiteter til rimelige priser, og du kan endda få en hurtig rundvisning af faciliteterne for at se, hvordan chokoladen laves. Mange har sagt, at de hverken før eller siden har smagt chokolade så god, når de er standset her – det er derfor, det absolut er umagen værd at tage sig tid til at finde denne lille butik!

Disse skjulte perler gør Guernsey til noget særligt, men det gør dens fokus på natur, historie og kultur også. Tag et par behagelige sko med, lad din eventyrlyst tage over, så vil du helt sikkert more dig dejligt med at finde disse og andre lokale favoritter på denne ø.

Hovedstaden i landet er:

Saint Peter Port

Hovedstaden i Guernsey, Saint Peter Port, er en by, der har fascinerende smalle gader, der kan være ret stejle. Du vil finde trapper, der bringer dig til højereliggende skråninger, som byder på fantastiske udsigter. Byen blev anlagt her før Romertiden, men det oprindelige navn er ikke gået ned i historien. Det, der fortsætter i dag, er eftertrykket på lokal kultur og traditioner, der er unikke for Kanaløerne. Saint Peter Port har været et populært weekendrejsemål siden...

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse

Saint Peter Port

Hovedstaden i Guernsey, Saint Peter Port, er en by, der har fascinerende smalle gader, der kan være ret stejle. Du vil finde trapper, der bringer dig til højereliggende skråninger, som byder på fantastiske udsigter. Byen blev anlagt her før Romertiden, men det oprindelige navn er ikke gået ned i historien. Det, der fortsætter i dag, er eftertrykket på lokal kultur og traditioner, der er unikke for Kanaløerne. Saint Peter Port har været et populært weekendrejsemål siden...