onsdag, juli 18, 2018

Om Vatikanstaten

Vatikanstaten

Citta del Vaticano: Udforsk den skjulte Vatikanstat Det kan godt være, at Citta del Vaticano, Vatikanstaten, kun har omkring 1000 beboere i det hele, og at den kun fylder omkring 110 hektarer alt i alt, men denne lille nationalstats historie er yderst kompliceret. Den har et budget på flere millioner dollars, og for fuldt ud at forstå, hvordan Citta del Vaticano fungerer, kræver det en forståelse af religion på et grundlæggende niveau. Millioner af mennesker kommer på besøg hvert år for at gøre mere, end blot at deltage i en...

Hvor er Vatikanstaten i Europa - Kort over Vatikanstaten

Besøg Vatikanstaten.

Rejseråd og tips for Vatikanstaten.

Her finder du nyttig rejseinformation, rejsevejledning og baggrundsviden hvis du skal på en rejse hertil, uanset om det er ferierejse eller forretningsrejse kan du her finde nogle gode tips og links til forskellige seværdigheder og institutioner ligesom du finder information om transport og rejser i landet.

Rejseforum, spørgsmål og svar

Du kan altid benytte dig af disqus forum som du finder nederst på siderne, her kan du se, læse og stille spørgsmål samt debattere rejser, seværdigheder og rejsetips med andre der har besøgt landet.

Vi er sociale !

5,208FansLike
0FølgereFølg
101FølgereFølg
169FølgereFølg
46FølgereFølg
196AbonnenterAbonner