onsdag, juli 18, 2018

Om Slovenien

Slovenien

Slovenien beskrives ofte som et sted hvor drømme kommer til virkelig, men alligevel er der kun forholdsvist få mennesker som vælger at besøge landet. Hvis du er interesseret i en autentisk rejsedestination, så bør Slovenien være øverst på din rejseliste. Karnevaller, drager, og romance tiltrækker flere og flere folk hvert eneste år. Drager: mere end en myte Der findes adskillige monumenter dedikeret til drager i Slovenien, da disse skabninger repræsenterer hedenskab. Nogle gange skildrer disse monumenter dragedræbende helgener for at vise, at godt altid overvinder ondt. Byer såsom Ptuj afholder lokale festivaller...

Hvor er Slovenien i Europa - Kort over Slovenien

Besøg Slovenien.

Rejseråd og tips for Slovenien.

Her finder du nyttig rejseinformation, rejsevejledning og baggrundsviden hvis du skal på en rejse hertil, uanset om det er ferierejse eller forretningsrejse kan du her finde nogle gode tips og links til forskellige seværdigheder og institutioner ligesom du finder information om transport og rejser i landet.

Rejseforum, spørgsmål og svar

Du kan altid benytte dig af disqus forum som du finder nederst på siderne, her kan du se, læse og stille spørgsmål samt debattere rejser, seværdigheder og rejsetips med andre der har besøgt landet.

Guide til største byer i Slovenien A-Z

Basovizza

Ferie i Basovizza og Slovenien På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Slovenien. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Der er information om de aktuelle valutakurser der ligeledes opdateres mange gange dagligt. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, “godt at vide” samt fakta om Slovenien.

Bled Jezero

Ferie i Bled Jezero og Slovenien På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Slovenien. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Der er information om de aktuelle valutakurser der ligeledes opdateres mange gange dagligt. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, “godt at vide” samt fakta om Slovenien.

Celje

Ferie i Celje og Slovenien På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Slovenien. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Der er information om de aktuelle valutakurser der ligeledes opdateres mange gange dagligt. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, “godt at vide” samt fakta om Slovenien.

Domzale

Ferie i Domzale og Slovenien På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Slovenien. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Der er information om de aktuelle valutakurser der ligeledes opdateres mange gange dagligt. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, “godt at vide” samt fakta om Slovenien.

Izola

Ferie i Izola og Slovenien På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Slovenien. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Der er information om de aktuelle valutakurser der ligeledes opdateres mange gange dagligt. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, “godt at vide” samt fakta om Slovenien.

Jesenice

Ferie i Jesenice og Slovenien På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Slovenien. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Der er information om de aktuelle valutakurser der ligeledes opdateres mange gange dagligt. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, “godt at vide” samt fakta om Slovenien.

Kobarid

Ferie i Kobarid og Slovenien På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Slovenien. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Der er information om de aktuelle valutakurser der ligeledes opdateres mange gange dagligt. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, “godt at vide” samt fakta om Slovenien.

Koper

Ferie i Koper og Slovenien På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Slovenien. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Der er information om de aktuelle valutakurser der ligeledes opdateres mange gange dagligt. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, “godt at vide” samt fakta om Slovenien.

Kranj

Ferie i Kranj og Slovenien På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Slovenien. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Der er information om de aktuelle valutakurser der ligeledes opdateres mange gange dagligt. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, “godt at vide” samt fakta om Slovenien.
video

Ljubljana, Sloveniens hovedstad

Den eneste måde man overhovedet kan beskrive Ljubljana på, er som et slovensk mesterværk. Byen befinder sig midt på den gamle handelsrute mellem Adriaterhavet og Donaufloden, hvilket gør, at den er et hub for handel og rigdom. Da regionen stadig var del af Østrig-Ungarn agerede Ljubljana som Carniolas hovedstad, og nu til dags er byen et førende centrum for videnskab og industri i Europa. Byen er noget helt for sig selv og byder på unikke udforskningsmuligheder. Hvis du har planer om at besøge Ljubljana i den forudseelige fremtid kan du med...

Vi er sociale !

5,208FansLike
0FølgereFølg
101FølgereFølg
169FølgereFølg
46FølgereFølg
196AbonnenterAbonner

Hvad er hovedstaden i Slovenien

video

Ljubljana, Sloveniens hovedstad

Den eneste måde man overhovedet kan beskrive Ljubljana på, er som et slovensk mesterværk. Byen befinder sig midt på den gamle handelsrute mellem Adriaterhavet og Donaufloden, hvilket gør, at den er et hub for handel og rigdom. Da regionen stadig...