onsdag, oktober 21, 2020

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Hvad er klokken i Andorra ?

Hvad er klokken i Andorra nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Andorra La Vella, Andorra. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Helligdage i Andorra

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Største byer i Andorra

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Andorra valuta, Euro

Penge i Andorra (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

Rejser til Andorra

Andorra er et af de lande, som mange mennesker rundt omkring i verden ikke engang ved eksisterer.

Dette lille land, der ligger langs grænsen mellem Frankrig og Spanien, har en stor skat af oplevelser, der bare venter på at fornøje besøgende. Husk blot, at Andorra ikke har en lufthavn, så du bliver nødt til at planlægge dit ophold her ved først at tage til Spanien eller Frankrig.

Tænk skisport

Det er bjergene i Andorra, der trækker mest opmærksomhed til dette lille land. Da det ligger i Pyrenæerne, er der flere resorter blot få minutter fra hovedstaden, du kan nyde. Der er løjper, der henvender sig til hvert eneste dygtighedsniveau. Mange hoteller vil endda transportere dig ud til dit favoritsted.

Tænk vandring

De samme løjper, der byder på eventyr på ski om vinteren, byder også på fantastiske udsigter om sommeren, når du kan vandre på dem. Der er flere hundrede kilometer af stier, du kan nyde over hele Andorra, som vil bringe dig til nogle af de mest bemærkelsesværdige udsigter, du nogensinde har set.

Tænk Luksus

Turismen er den primære industri i Andorra, så besøgende kan forvente, at hvert eneste resort vil tilbyde dem en uforlignelig luksusoplevelse. Du kan vælge at få hvert eneste behov dækket af de hjælpsomme ansatte, så du kan lade verden gå dig forbi i et stykke tid, eller du kan planlægge et udendørs eventyr, der aldrig bringer dig inden for i et hotel. Det er helt op til dig – med 3 kulturer, der alle blander sig til et hele, vil du altid finde muligheder for at prøve noget nyt.

Andorra har måske nok færre borgere end det gennemsnitlige europæiske metropol, men det betyder bare, at den gæstfrihed, du kan forvente, vil være i verdensklasse.

Hovedstaden i landet er:

Andorra La Vella

Andorra La Vella, som ligger højt oppe i Pyrenæerne, er den højest liggende hovedstad i Europa, og det er et godt sted at stå på ski, når man kommer i skisæsonen. Det er også en by, hvor antikke og moderne faciliteter er smukt forenede, hvilket gør den til det perfekte sted at besøge på næsten enhver tid af året. Under et givet besøg kan man finde, at der er lagt vægt på møbler eller måske...

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse

Andorra La Vella

Andorra La Vella, som ligger højt oppe i Pyrenæerne, er den højest liggende hovedstad i Europa, og det er et godt sted at stå på ski, når man kommer i skisæsonen. Det er også en by, hvor antikke og moderne faciliteter er smukt forenede, hvilket gør den til det perfekte sted at besøge på næsten enhver tid af året. Under et givet besøg kan man finde, at der er lagt vægt på møbler eller måske...

Canillo

Rejser til Canillo Her kan du finde praktiske informationer om rejser til Andorra og Canillo. Nedenstående finder du links og artikler med praktiske oplysninger og turistinformation i Canillo og Andorra. I søgemaskinen kan du se og sammenligne priser på rejser og hoteller. Der søges på hundredevis af websites og prisportaler for at finde den i øjeblikket billigste rejse og ophold.

El Pas de la Casa

Rejser til El Pas de la Casa Her kan du finde praktiske informationer om rejser til Andorra og El Pas de la Casa. Nedenstående finder du links og artikler med praktiske oplysninger og turistinformation i El Pas de la Casa og Andorra. I søgemaskinen kan du se og sammenligne priser på rejser og hoteller. Der søges på hundredevis af websites og prisportaler for at finde den i øjeblikket billigste rejse og ophold.

Encamp

Rejser til Encamp Encamp er en smuk by beliggende i centrum af Andorra og er for nylig blevet mere og mere populær til skiløb og vandreture. Andorra ligger mellem Frankrig og Spanien og har meget at tilbyde. Hvis du leder efter en fantastisk skiferie eller en ferie med en fantastisk udsigt, er Encamp stedet for dig! Encamp er for nylig blevet forbundet til byerne Pas de la Casa og Grau Roid via et skiliftsystem. Alle de...

Escaldes-Engordany

Rejser til Escaldes-Engordany Her kan du finde praktiske informationer om rejser til Andorra og Escaldes-Engordany. Nedenstående finder du links og artikler med praktiske oplysninger og turistinformation i Escaldes-Engordany og Andorra. I søgemaskinen kan du se og sammenligne priser på rejser og hoteller. Der søges på hundredevis af websites og prisportaler for at finde den i øjeblikket billigste rejse og ophold.

La Massana

Rejser til La Massana Her kan du finde praktiske informationer om rejser til Andorra og La Massana. Nedenstående finder du links og artikler med praktiske oplysninger og turistinformation i La Massana og Andorra. I søgemaskinen kan du se og sammenligne priser på rejser og hoteller. Der søges på hundredevis af websites og prisportaler for at finde den i øjeblikket billigste rejse og ophold.

Ordino

Rejser til Ordino Her kan du finde praktiske informationer om rejser til Andorra og Ordino. Nedenstående finder du links og artikler med praktiske oplysninger og turistinformation i Ordino og Andorra. I søgemaskinen kan du se og sammenligne priser på rejser og hoteller. Der søges på hundredevis af websites og prisportaler for at finde den i øjeblikket billigste rejse og ophold.