lørdag, oktober 24, 2020

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Største byer i Ukraine

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Togrejser Ukraine

At rejse med tog i Ukraine er en anderledes måde at opleve denne upcoming turist destination på. Forvent ikke den store luksus og forvent ikke højhastighedstog, men forvent en uforglemmelig oplevelse.

Helligdage i Ukraine

Liste med landets officielle helligdage og fridage. Her kan du se de officielle, nationale helligdage og fridage i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor butikker har lukket.
covid 19 corona virus statistik for lande og omraader

Covid-19 / Coronavirus i Ukraine

Covid-19 / Coronavirus i Ukraine, rejsevejledning Ukraine rejsevejledning og aktuelle statistikker i forbindelse med Covid-19 / Coronavirus i Ukraine. Statistikker opdateres flere gange i løbet af dagen. Turist rejser til Ukraine Aktuelt er der ikke mulighed for at krydse grænsen til Ukraine som turist Udenrigsministeriets rejsevedledning  Du kan se den aktuelt gældende rejsevejledning på siden her Covid-19 / Coronavirus udbrud i Ukraine Herunder kan du se opdaterede tal og statistikker omkring den aktuelle situation i Ukraine

Hvad er klokken i Ukraine ?

Hvad er klokken i Ukraine nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Kiev, Ukraine. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Rejser til Ukraine

Hovedstaden i landet er:

Kiev

Rejser til Kiev

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse

Dnipropetrovsk

Rejser til Dnipropetrovsk

Donetsk

Rejser til Donetsk  

Ivano-Frankivsk

Rejser til Ivano-Frankivsk

Kharkiv

Rejser til Kharkiv

Kherson

Rejser til Kherson  

Kiev

Rejser til Kiev

Lviv

Rejser til Lviv

Nikolaev

Rejser til Nikolaev  

Odessa

Rejser til Odessa  

Uzjhorod

Rejser til Uzjhorod