onsdag, oktober 28, 2020

Country Information

Europa, som er adskilt fra Asien af Kaukasien og Uralbjergene og desuden af vandområder, er en af de mindste kontinentale regioner på planeten.

Med omkring 50 uafhængige lande i regionen er det også et af de mest kulturelt alsidige områder, man kan udforske.

Det anerkendes også som vuggen til det, der senere er blevet til den vestlige civilisation, takket være oldtidens Grækenland. Og her så man også Romerrigets langvarige herredømme, selv da det blev opdelt i østlige og vestlige regeringsorganer. Siden Opdagelsestiden må man sige, at Europa har haft den mest indflydelsesrige rolle i globale affærer, når man sammenligner med andre regioner.

Den måde, man udforsker Europa på, afhænger af den besøgende. Kystregionerne har store resort områder, man kan nyde, især langs Atlanterhavet og Middelhavet. Det centrale Europa byder besøgende på chancen for at udforske ældgamle kulturer, religiøse steder og naturvidundere. Øerne i Europa har unikke identiteter, der sammen med smukke udsigter skaber vidunderlige, afslappende ferieoplevelser.

Efter stiftelsen af den Europæiske Union er det blevet utroligt nemt at rejse fra det ene medlemsland til det andet. I modsætning til besøgende fra andre geografiske regioner, er der kun helt minimale krav for at krydse grænserne. Dette gør det muligt at gå på opdagelse eller at slappe af, når som helst du får lyst til at tage en ferie af hvilken som helst længde.

Europa er også geografisk alsidigt fra Alpernes høje tinder og Skotlands bakkede højland. Du kan finde et stille og fredeligt sted, udforske mestrenes kunstværker eller skabe dit helt eget eventyr.