Ericeira er en smuk badeby på Portugals vestkyst, hvilket er hjemsted for nogle af de absolut bedste strande i landet. Et populært sted for surfere og klassisk musikelskere. Stedet kan prale af en mangfoldig og sofistikeret kultur. Indkvartering i Ericeira ligger for det meste med udsigt over stranden, så er det ideelt at nyde noget tid tilbragt på sandet og i havet. Her findes luksushoteller såvel som billige hoteller, som tilbyder overraskende fantastiske faciliteter.

Hjemsted til fantastiske kystlinje og naturseværdigheder. Ericeira er et fantastisk sted med masser at se og gøre. Ribeira d´Ilhas Strand betragtes som en af de smukkeste strande i Portugal og ligger ved flodens udmunding bare et par kilometer fra byen. Der er masser af barer og restauranter her såvel som surfkonkurrencer afholdt hele året. Santa Marta Park ligger væk fra strandene, og et en dejligt grønt sted med tennisbaner, skating og skøre golffaciliteter såvel som nogle dejlige steder at slappe af i skyggen eller med en drink.

Santo Antonio Kappellet har udsigt over havnen, og det er her I finder livlige fester under byens festivaller i august. Ericeira er kendt for sin rige musikkultur, som kan nydes på turen, hør det filharmoniske kulturelle Ericeira, deres eget filharmoniske orkester. Tag til byens havn for at se fiskerne returnere i farverige både. Havnemuren har udsigt over bugten, og det er her I kan møde lokale og se solen gå ned i weekenden.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Portugals turistkontor

Portugal bugner af smukke landskaber, fra Algarvekystens fantastiske strande i syd til Dourodalens terrasseformede vinmarker i nord. Maden i Portugal bærer præg af portugisernes lange og dybe tilknytning til havet og den portugisiske vin, hvad enten det drejer sig om den berømte Vinho Verde eller den ligeså navnkundige portvin, er elsket langt ud over Portugals grænser. I området mellem Lissabon og Porto finder du en række historisk rige kulturbyer, og langt ude i Atlanterhavet gemmer Portugal på to naturperler, Azorerne og Madeira, som med deres konstant milde klima og...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,8929
GBP
1,1751
DKK
0,1338
SEK
0,0950
NOK
0,1015

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Vilamoura
clear sky
12 ° C
13 °
10.6 °
62 %
4.6kmh
0 %
ons
17 °
tors
16 °
fre
17 °
lør
17 °
søn
16 °

Portugal valuta, Euro

Penge i Portugal (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

Togrejser Portugal

At rejse med tog i Portugal giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem de større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her