Denne by, hvis navn bogstaveligt betyder “Enden af 14 hektarer jord,” ligger i den sydlige del af Nederlandene og blev oprindeligt bebygget i det tidlige 13. århundrede.

Den ligger, hvor Dommel og Gender kanalerne mødes, men Gender blev opdæmmet i begyndelsen af 1950’erne og løber ikke længere gennem byen. Det, der gør denne by interessant er, at den er blevet kåret som verdens mest intelligente samfund. Du besøger måske ikke denne by, fordi den er fuld af intelligente mennesker, men der er flere kulturinstitutioner, der vil friste dig til at aflægge dem et besøg.

Er du på vej til Eindhoven i den nærmeste fremtid? I bekræftende fald er her er et par muligheder at overveje, mens du arbejder på at færdiggøre dine planer om at se denne pragtfulde by.

Museerne i Eindhoven vil gøre din hjerne større

Et af de mest fascinerende museer i denne by er det Eindhoven Museum. Det er et frilandsmuseum, der fokuserer på arkæologi fra jern- og middelalderen. Det er for nylig blevet slået sammen med et andet museum, Kempenland Museum, der tilbyder en række pædagogiske aktiviteter og et indblik i historisk kunst fra regionen, foruden at det hjælper med at give dig et indblik i livet i dette samfund.

For en unik museumsoplevelse tilbyder Inkijkmuseum, som bogstaveligt talt betyder “Indkigsmuseet”, en anderledes måde at lære på. I stedet for at vandre gennem bygningen, ser du ind af vinduerne på denne gamle linnedfabrik for at se de udstillinger, der er i hurtig og stadigt skiftende rotation. Dette gøres i overensstemmelse med Eindhovens tradition for udendørs offentlig kunst, hvor man kan se over 500 forskellige steder med offentlig kunst. Tag til Berenkuil for at tage del i den frie zone, hvor graffiti er tilladt.

Fritidsscenen i Eindhoven er altid livlig

Hvis dit mål er at rejse til Eindhoven for at slappe af, så vil du nemt kunne nå dette mål, uanset hvad dine personlige præferencer måtte være. Markedspladsen er der, hvor al morskaben begynder, da du kan finde mange etablissementer, der vil hjælpe dig med at få en kop kaffe, en cocktail, eller bare noget fantastisk at spise. Der er IMAX og 3D biografer i området, og desuden er Plaza Futura et sjovt sted at gå på opdagelse, når du har fået en fridag.

Eindhoven har også flere festivaler, der afholdes i løbet af året, og som kan fremme din nydelse af byen. Det starter med Carnaval i februar og derefter kan du finde alt fra Folkwoods folkefest i august til Lichtjesroute, som er en 25 km lang rute med lysdekorationer, der fejrer og er til minde for byens befrielsen i september.

Eindhoven har den største andel af grønne områder af alle de store byer i Nederlandene og de udgør næsten 50% af den samlede offentlige plads. Med al denne plads, du kan udforske og nyde, vil du helt sikkert finde den perfekte måde at slappe af, forynge, og nyd denne kyndige og sofistikerede by på. Planlæg din tur med disse obligatoriske attraktioner, så vil du skabe minder for livet!

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Nederlandenes (Hollands) turistkontor

Ferie i Holland Holland er et smukt, kulturrigt og spændende land, med mange forskelligartede byer, smukke naturområder og spændende arkitektoniske bygningsværker Henrivende kanaler og et væld af museumsmuligheder venter på dig når du rejser til Holland, og her vil du aldrig mangle noget at se og sanse. Ferie Holland vil give dig pragtfulde dage i hyggelige stræder, der er fyldt med spændende gallerier og små butikker. Dine farverige nætter kan du tilbringe på stemningsfulde spillesteder med...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Duisburg Weeze Airport

Weeze Airport / Niederrhein Airport Flughafen Weeze / Niederrhein Weeze Germany Airport website IATA: NRN ICAO: EDLV ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Weeze Airport Arrivals powered by Airportia Weeze Airport Departures powered by Airportia

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport Vliegbasis Eindhoven Eindhoven Netherlands Airport website IATA: EIN ICAO: EHEH ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Eindhoven Airport Arrivals powered by Airportia Eindhoven Airport Departures powered by Airportia

NS Eindhoven

NS Eindhoven Eindhoven Station Nederland Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Breda – Eindhoven Venlo – Eindhoven Eindhoven – Weert

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,8929
EUR
1,0000
SEK
0,0950
NOK
0,1015
DKK
0,1338

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Gemeente Eindhoven
overcast clouds
25.9 ° C
28 °
22.8 °
51 %
3.1kmh
90 %
tirs
33 °
ons
33 °
tors
31 °
fre
27 °
lør
19 °

Nederlandene valuta, Euro

Penge i Nederlandene (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

Togrejser Nederlandene

At rejse med tog i Nederlandene (Holland) giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem alle større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

Største byer i Nederlandene

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Helligdage i Nederlandene

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Hvad er klokken i Nederlandene ?

Hvad er klokken i Nederlandene nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Amsterdam, Nederlandene. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt
Information find de bedste rejsevideoer og rejse vlog fra hele verden bliv inspireret til store oplevelser

Video guide Amsterdam, Holland

Video fra Amsterdam Tag med på en guidet tur til de bedste seværdigheder i en rigtig godt produceret videoguide der præsenterer de absolut bedste seværdigheder på en god måde i flotte optagelser. Dansk tekst kan indstilles ved at klikke på indstillinger (tandhjul) nederst til højre i videoens billede og derefter vælge "dansk" fra menuen med mulige tekster. Amsterdam guide Find flere informationer og rejsetips i destinationsguide. Amsterdam vejrudsigt Hvordan er vejret i Amsterdam ?, se opdateret aktuelt vejr og vejrudsigt...

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her