East London ligger i Øst kapprovinsen, ved kysten af det Indiske Ocean. Byen ligger mellem Nahoon og Buffalo floderne. East Londons dobbeltdækkerbro som fører over Buffalo-floden blev fuldført i 1935 og er den eneste af sin slags på hele det afrikanske kontinent.

Mange vælger at besøge East London på grund af byens mange fantastiske, kystnære hoteller. Der ligger mere end en håndfuld hoteller langs kysten, som hver især byder på nem adgang til strand, sol, og al den underholdning du overhovedet kunne tænke dig.

Hvis du er frisk på en mere udforskningstung rejse bør du overveje et besøg til Inkwenkwezi Private Game Reserve, som befinder sig en kørt køretur mod nordøst og byder på flere end 100 kvadratkilometers beskyttet land som indeholder fem forskellige biomer. Her vil du til hver en tid kunne se løver, elefanter, og zebraer, heriblandt fire utroligt sjældne hvide løver.

Derudover bør du også overveje et besøg til East London Museum, især hvis du interesserer dig for naturhistorie. To af de mest populære udstillinger museet har at byde på er en udstilling af den uddøde Dodo, samt den uddøde blåfisk som mentes, at have været uddød. Blåfisken har en af de længste levende stamtræer.

Hotellerne i East London tilbyder forskellige dagsture til andre reservater og turistvenlige destination. Uanset om du er ude efter en afslappende ferie eller utallige udforskningsmuligheder er East London en af de byer, som du vil vende tilbage til gang på gang, uden nogensinde at komme i nærheden af, at løbe tør for noget at lave.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Sydafrikas turistkontor

South Africa Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

East London
clear sky
19 ° C
19 °
19 °
77 %
5.1kmh
2 %
ons
19 °
tors
25 °
fre
27 °
lør
24 °
søn
23 °

Sydafrika valuta, Rand

Penge i Sydafrika (sedler og mønter) Den lokale valuta hedder Rand (ZAR). 1 Rand = 100 cent. Mønter i cirkulation: Rand R1, R2, R5 5c, 10c, 20c and 50c cent Sedler i cirkulation: Rand R10, R20, R50, R100 and R200

Helligdage i Sydafrika

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Største byer i Sydafrika

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Hvad er klokken i Sydafrika ?

Hvad er klokken i Sydafrika nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Johannesburg, Sydafrika. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her