Det er langt fra de fleste som higer efter en tur til Durban (eller kender til den sydafrikanske bys eksistens i det hele taget) men det burde de. Med dens lange strande, lækre vand, og travle havn byder Durban på enestående udforskningsmuligheder som ikke hindres af en overflod af turister som alle vil ud at opleve præcis det samme.

Man kan ikke besøge Durban uden at tilbringe en eftermiddag på en af byens gyldne strande, eller shoppe i nogle af dens enestående indkøbscentre og områder. Med overnatningsmuligheder i lodges såvel som hoteller er der noget for alle. Derudover ligger byen også tæt på et væld af udendørs eventyr i form af lokale naturreservater, kulturelle landsbyer, og nem adgang til uKhahlamba Drakensberg parken.

Du vil uden tvivl opleve, at Durban er det perfekte sted at slappe af. Stort set fra morgenstunden af vil du kunne dufte de lækre skalddyr- og karryretter og det er ikke uhørt, at man ser en barbecue eller to på stranden. Hvis du hellere vil ud at udforske naturen end det lokale køkken kan du med fordel tage turen langs byens 40 kilometerlange strand, hvor du vil få mulighed for at deltage i diverse vandsports. Der vil naturligvis også være mulighed for at dykke, heriblandt i et haj bur, hvilket er en oplevelse helt for sig selv.

Hvis du elsker tanken om at tage på et unikt eventyr uden at skulle give afkald på det moderne livs praktiske faciliteter bør Durban være på din rejseliste. Planlæg din tur nu; byen har så meget at byde på, at der umuligt vil gå længe inden den bliver en populær rejsedestination.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Sydafrikas turistkontor

South Africa Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Durban
broken clouds
19.2 ° C
20.6 °
16.7 °
72 %
2.1kmh
75 %
ons
19 °
tors
23 °
fre
25 °
lør
26 °
søn
25 °

Største byer i Sydafrika

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Helligdage i Sydafrika

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Hvad er klokken i Sydafrika ?

Hvad er klokken i Sydafrika nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Johannesburg, Sydafrika. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Sydafrika valuta, Rand

Penge i Sydafrika (sedler og mønter) Den lokale valuta hedder Rand (ZAR). 1 Rand = 100 cent. Mønter i cirkulation: Rand R1, R2, R5 5c, 10c, 20c and 50c cent Sedler i cirkulation: Rand R10, R20, R50, R100 and R200

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her