Duisburg er et enestående samfund, fordi det er opstået ved at sammenslå en lang række mindre byer, der spredte sig i området og til sidst begyndte at vokse sammen. Det er et centrum for stålindustrien og handel er langt det vigtigste i dette fællesskab. 49% af alt råjern, der produceres i Tyskland, produceres rent faktisk her på et gennemsnitligt år. Det er også hjemsted for et af land​​ets ti største universiteter.

Med det store fokus på industrien, kan det godt virke som om, der ikke er meget at foretage sig på et besøg i Duisburg, men dette er en almindelig fejltagelse. Denne handelsby giver også et fascinerende historisk indblik i sig selv.

Der er to fantastiske museer at se i Duisburg

Et af de bedste museer, du vil besøge i dette bysamfund er Museum Kuppersmuhle, som byder på mere end 5 årtier af tysk kunst. Museet ligger i en gammel møllelagerbygning, der blev omdannet til galleri, men nogle af de særegne kendetegn fra de tidligere ejere af bygningen kan stadig ses. Det giver den besøgende en følelse af autenticitet, når de slentrer rundt for at se kunstværkerne, næsten som om de er på besøg i et landligt, rustikt atelier.

Der venter også besøgende fantastisk kunst på det fantastiske museum for moderne kunst, som byder på masser af skulpturer fra det 20. århundrede af navne som Calder, Ernst og Giacometti. Tag dig tid til at drysse rundt og studere udførelsen af de over 40 skulpturer, der er placeret i den omkringliggende park alene, hvilket gør det den perfekte måde at tilbringe en solrig eftermiddag på. Hvis du tilbringer tid på Hovedbanegården, er det er kun 5 minutters gang derfra til dette museum.

Landschaftspark er en fascinerende oplevelse

Metalværkerne i Duisburg er blevet perfektioneret gennem generationer, så områder, hvor der engang flød smeltet jern, er nu blevet unikke offentlige parker. Det er det, denne bys Landschaftpart er, hvor du får lov til frit at klatre på de forskellige malm bunkere. Du kan tage flyvespring fra den gamle benzintank. Kravl op på toppen af ​​højovnen for en sjov udsigt. Familier vil nyde at holde skovtur i blomsterhaven og derefter nyde at tilbringe tid i den lille dyrehave. I weekenden sørger lysinstallationer for at holde parken åben, efter solen går ned.

Hvis du er ude efter en afslappende eftermiddag i Duisburg, så sørg for at tage lidt tid til at nyde en af ​​de fantastiske sejlture, man kan tage. Du vil komme ud på floden, se byen fra et andet perspektiv, og være i stand til at nyde den lette saltsmag, der synes at gennemsyre luften. Tag dit kamera, så du kan forevige nogle af de forbløffende udsigter, du kommer til at se.

Duisburg gjorde sig kendt som industri-leverandør, men dette industrielle center er blevet meget mere end blot et forretningssted. Med masser af gode spisemuligheder, unikke parker at besøge, og sjove ture, man kan nyde, kan dette samfund være det perfekte sted at tilbringe din næste weekend. Brug disse ideer til at udforske Duisburg, så vil du ikke blive skuffet over, hvad du finder!

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Touristinformation Duisburg

Touristinformation Duisburg Königstrasse 86 47051 Duisburg Tel.: +49 0203 - 285440 Fax: +49 0203 - 2854444 www.duisburg.de

Tysklands turistkontor

Landet strækker sig fra Østersøen ned til Alperne og grænser op til flere lande end noget andet sted i Europa, og ferier i Tyskland har noget for enhver. Bjerge og skove, søer og store floder, middelalderlandsbyer og super moderne byer, vindyrkning eller alpinsport, der er ikke det du kan opleve på forskellige destinationer i Tyskland, som der flyves til med billige flyselskaber. Det tyske folk er kendt for deres høflighed og venlighed, og at rejse...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

DB Duisburg

DB Duisburg Duisburg Hbf Portsmouthplatz 1 47051 Duisburg Germany Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Duisburg Bus Station

ZOB - Zentraler Omnibusbahnhof Duisburg Mercatorstraße 90 47051 Duisburg Deutschland Web Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Duisburg Weeze Airport

Weeze Airport / Niederrhein Airport Flughafen Weeze / Niederrhein Weeze Germany Airport website IATA: NRN ICAO: EDLV ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Weeze Airport Arrivals powered by Airportia Weeze Airport Departures powered by Airportia

Düsseldorf Airport

Düsseldorf Airport Flughafen Düsseldorf Düsseldorf Germany Airport website IATA: DUS ICAO: EDDL ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Dusseldorf International Airport Arrivals powered by Airportia Dusseldorf International Airport Departures powered by Airportia

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Hotel – Hostel Duisburg

Duisburg - Hotel, Apartment, Hostel 

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,8929
GBP
1,1751
SEK
0,0950
NOK
0,1015
DKK
0,1338

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Duisburg
shower rain
4.5 ° C
6.1 °
2.8 °
80 %
7.2kmh
75 %
ons
6 °
tors
4 °
fre
6 °
lør
13 °
søn
5 °

Togrejser Tyskland

Tyskland, vores store nabo mod syd, er vel nok et af europas mest og bedst udviklede lande at rejse i med toget. De tyske jernbaner tilbyder transport med moderne og hurtige tog der forbinder næsten alle større tyske byer med rigtigt gode togforbindelser. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

Tyskland valuta, Euro

Penge i Tyskland (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her