Delden byder besøgende på et indblik i det gammeldags Europa på en måde som hverken er kikset eller prætentiøs. Byen byder på en autenticitet som simpelthen ikke er at finde andetsteds henne. Dens sten skulpturer står stolt hvor de har stået i lange årrækker, på trods af barske vejrforhold og konflikter. Her kan du læse lidt om hvad du bør indarbejde i din rejseplan for dit besøg til Delden.

Besøg den gamle kirke.

Indbyggerne påbegyndte kirkebyggeriet i det 12. århundrede, men dens tårn stod først klart i 1538. Medmindre du var klar over det ville du dog højst sandsynligt lægge mærke til det, da håndværket er utroligt imponerende. Kirkens besøgstider skifter hele tiden, så planlæg dit besøg på forhånd. Det er altid gratis at besøge kirken.

Kom på besøg til det årlige bogmarked.

I marts måned hvert år afholdes der et bogmarked i Delden som tiltrækker folk fra hele regionen. Her kan du købe dine yndlingsbøger samt CD og LP plader til rimelige priser. Markedet organiseres af Friends of the Old Church. Al provenu bruges derudover til velgørende formål

Udforsk saltindustrien som byen er kendt for

Delden stod i det 19. århundrede og manglede god vandforsyning. Da de borede ned i jorden opdagede indbyggerne, at vandet som lå under byen var salt fremfor ferskt. Denne opdagelse satte gang i en saltindustri som stadig trives i dag. Det kan du lære meget mere om på Zout Museum.

Du vil til hver en tid føle dig velkommen i Delden, selv hvis du ikke kender nogen. Tag en shopping tur, find en ny interesse, og lej en cykel så du kan se byen i dit eget tempo. Det er umuligt ikke at slappe af når man fordyber sig i byens afslappede atmosfære.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Nederlandenes (Hollands) turistkontor

Ferie i Holland Holland er et smukt, kulturrigt og spændende land, med mange forskelligartede byer, smukke naturområder og spændende arkitektoniske bygningsværker Henrivende kanaler og et væld af museumsmuligheder venter på dig når du rejser til Holland, og her vil du aldrig mangle noget at se og sanse. Ferie Holland vil give dig pragtfulde dage i hyggelige stræder, der er fyldt med spændende gallerier og små butikker. Dine farverige nætter kan du tilbringe på stemningsfulde spillesteder med...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,9007
GBP
1,1849
DKK
0,1338
SEK
0,0949
NOK
0,0985

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Delden
mist
2.2 ° C
3 °
1 °
100 %
6.2kmh
90 %
tors
3 °
fre
8 °
lør
9 °
søn
10 °
man
8 °

Nederlandene valuta, Euro

Penge i Nederlandene (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

Togrejser Nederlandene

At rejse med tog i Nederlandene (Holland) giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem alle større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her