Byen Damaskus blev grundlagt for mere end 4.000 år siden, hvilket gør den til en af ​​verdens ældste byer. Damaskus har spillet en fremtrædende rolle i regionens historie, herunder at få flere omtaler i religiøse tekster. Du vil opdage, at den moderne by er lige så smuk som den gamle by og giver besøgende mange muligheder for at opleve og udforske.

Sørg for at besøge Souq al-Hamidiyya under et besøg i byen. Du kommer ind på markedet ved at gå gennem kolonnader, der oprindeligt blev bygget til et romersk tempel. Gaden er ganske bred, men butikkerne er ret små. Du kan finde alt fra silke til krydderier, mens du vandrer gennem markedet.

I slutningen af ​​markedet ligger Umayyad-moskeen, som er en af ​​de mest unikke bygninger i verden. Det er et af de hellige steder i islam, og komplekset indeholder Saladins grav. Gennem historien har stedet været dedikeret til religiøse formål, fra kristendom til assyrerne. Selv et tempel til Jupiter blev bygget her af romerne. Kunst fra hver æra kan stadig ses i hele komplekset.

Du vil også gerne tage dig tid til at se byen fra toppen af Mount Qasioun. Det er meget spektakulært om natten, med stjernerne der skinner ned og blander sig med byens lys.

Damaskus er en af ​​de fantastiske juveler, der synes at have en overraskelse, der venter rundt om hvert hjørne på den besøgende. Planlæg i god tid for at sikre, at dit ophold kan blive så sikkert og behageligt som muligt.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Damascus
clear sky
15 ° C
15 °
15 °
28 %
1.6kmh
0 %
søn
17 °
man
30 °
tirs
29 °
ons
30 °
tors
31 °

Største byer i Syrien

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Helligdage i Syrien

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her