Du finder Comiso i det sydlige Sicilien, hvilket betyder, at der venter dig en række spændende eventyr, hvis planlægger en tur hertil inden for den nærmeste fremtid.

Med rødder langt tilbage i historien, mindst tilbage til det 2. århundrede f.Kr., plus en række moderne ting du kan nyde, byder denne by på en række vidunderlige eksemplarer af marmor i alle de mange torve, der ligger rundt omkring i området. Stedet er kendt for Comiso Luftbase og protesterne over krydsermissilerne her, og du kan nyde alt fra et glas vin til en dag på stranden, når du kommer på besøg her.

Hvad vil dit kommende besøg medføre? Lad os tage et kig på, hvad din rejse gennem dette område kan byde på!

De vigtigste seværdigheder i Comiso er utrolige!

Der er mange højdepunkter på en tur til Comiso, og det hele afhænger af, hvad dit personlige perspektiv tilfældigvis er. På toppen af ​​listen finder du imidlertid de gamle varme kilder. De blev først bygget i det tidlige romerske imperium, og der er rester af mosaikker på stedet, der daterer tilbage til det 2. århundrede.

Et jordskælv hærgede hele Sicilien i 1693 og ødelagde mange af de gamle bygninger, der stolte blev stående på øen. Blandt de overlevende var Santa Maria delle Grazie, som oprindeligt blev bygget i det 15. århundrede. Selv om den blev beskadiget, er der stadig en række flotte dekorationer inde i helligdommen, der måske nok er kirkelige, men som stadig er helt vidunderlige. Højalteret har et utroligt maleri af Maratta.

En af de sidste ting, Comiso har at byde på, er kirken, der er dedikeret til Sankt Frans af Assisi. Den er bygget i det 13. århundrede og huser et gravkapel for Naselli baronerne, og der er andre gravmonumenter udstillet her, som er ganske interessante. Der ligger også et firkantet kloster ved kirken, men det blev tilføjet 200 år efter dens oprindelige indvielse.

For den bedste pizza nogen steder, skal du besøge Comiso!

Hvis du søger efter en autentisk siciliansk version af pizza, eller bare af et måltid i almindelighed, vil vi anbefale, at du baner dig vej over til La Piazzetta. Spis udendørs i gården og nyd den sprøde, seje tynde skorpe, der kendetegner en perfekt pizza. Du vil helt sikkert få noget for pengene med alle de menupunkter, du finder her!

Som en alternativ mulighed, anbefaler vi et besøg på Disio Ristorante. Du bliver nødt til at reservere bord for at nyde denne restaurant, der byder på middelhavsretter tilberedt med italiensk flair. En stor del af menuen er lavet med lokale råvarer, og det hjemmelavede brød, der serveres varmt og frisk hver dag, er det bedste i verden. Den har et moderne atmosfære, et godt vinkort og fantastisk service.

Omfatter dine planer en tur til Comiso i den nærmeste fremtid? Denne by byder på masser af gode muligheder for at gå på opdagelse i din fritid. Nyd spisemulighederne, få et glimt af de gamle dage, så skal du nok komme til at more dig godt!

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Italiens turistkontor

Italy  Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome Tel: (+39) 06 497 11 WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Comiso Airport

Comiso Airport Comiso Airport "Pio La Torre" / Vincenzo Magliocco Airport Comiso Italy Airport website IATA: CIY ICAO: LICB ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Comiso Airport Arrivals powered by Airportia Comiso Airport Departures powered by Airportia

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,8929
GBP
1,1751
DKK
0,1338
SEK
0,0950
NOK
0,1015

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Comiso
broken clouds
17 ° C
20 °
15 °
67 %
5.1kmh
75 %
ons
15 °
tors
15 °
fre
15 °
lør
17 °
søn
18 °

Biltog til Verona, Italien

Biltog fra Hamborg til Verona (Italien) Du kan tage både dig selv og bilen med biltog fra Hamborg til Verona så du slipper for den lange tur gennem Tyskland til Italien på motorvejen. Toget kører om aftenen fra Hamborg og er fremme i Verona næste formiddag. Du kan bestille sovevogn eller liggevogn på turen his du ønsker det. Hvis man tager i betragtning at du sparer en hotelovernatning undervejs er det rimelig pris at benytte denne...

Togrejser Italien

At rejse med tog i Italien giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem de større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

Italien valuta, Euro

Penge i Italien (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her