Hvis du på dine rejser finder vej til New Zealands South Island bør Christchurch være på din rejseplan. Der er bygget en smuk bypark op omkring Avon floden som bugter sig igennem byen og med bjergene i baggrunden vil du opleve, at det er en af de mest afslappende destinationer verden har at byde på.

Atmosfæren i Christchurch er relativt engelsk, med adskillige europæiske indflydelser. Denne europæiske atmosfære har blandet sig med den lokale Maori kultur, hvilket har resulteret i oprindelsen af en personlighed uden lige verden over.

Biograflivet spiller en stor rolle i Chirstchurch. Før i tiden lå der adskillige biografer i Cathedral Square, men nu til dags er der kun to tilbage. Hvis du får mulighed for det bør du se en film på the Hollywood om sommeren; det er en førstegenerations biografoplevelse.

Derudover udgør musik også en stor del af livet i Christchurch. Der er live shows rundt omkring i byen hele året rundt. Hvis du har mulighed for det bør du også tage på Southern Opera og se det lokale symfoniorkester.

Dernæst bør du lægge turen fordi et af de mange grønne områder Christchurch har at byde på. Hagley Park blev grundlagt i 1855 og har vokset sig til byens største grønne område. Her vil du blive mødt med en golfbane, liveshows, og flere mils vandrestier. I nærheden vil du finde Christchurch Botanic Gardens. Plantehaven blev grundlagt i 1863 og byder på adskillige huse, springvand, og haver du frit kan udforske. Sørg for at lægge turen forbi Konservatoriet.

Christchurch er en fantastisk rejsedestination for dig som gerne vil udforske New Zealands kultur på din egen måde. Det er en vidunderlig by som virkelig vil gøre et indtryk på dig.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Bournemouth Airport

Bournemouth Airport ex Hurn Airport Bournemouth United Kingdom Airport website IATA: BOH ICAO: EGHH ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Bournemouth Airport Arrivals powered by Airportia Bournemouth Airport Departures powered by Airportia

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Christchurch
clear sky
12.6 ° C
13.9 °
11.7 °
81 %
4.1kmh
0 %
lør
17 °
søn
15 °
man
18 °
tirs
14 °
ons
14 °

New Zealand valuta, Dollar

Penge i New Zealand (sedler og mønter) Valutaen i New Zealand hedder Dollar (NZD). 1 Dollar = 100 cent. Mønter i cirkulation: 10¢, 20¢, 50¢, $1, $2 Sedler i cirkulation: $5, $10, $20, $50, $100 Dollar New Zealand National Bank

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her