Rejser til Moldova

Moldova er ikke just den mest besøge turistdestination i hele verden, men det er et af de undervurderede lande, som man virkelig burde rejse til, inden det bliver alt for populært.

Godt nok ligger landet ikke ved kysten, men dens hovedstad, Chisinau, er et etnisk mesterværk. Under dit besøg vil du uden tvivl bemærke, at der står ”Patria Mea” over det hele. Direkte oversat betyder denne sætning, ”Mit Hjemland.”

Nogle af byens indbyggere går stadig klædt i traditionelt moldovisk tøj, men det er mere populært at have det på til offentlige begivenheder og festivaler. Mange af de bedste begivenheder byen har at byde på afholdes under efterårsfestivalen, som har været en tradition igennem de sidste femhundrede år. Den første weekend i oktober fejres National Wine Day med byens helt egen Wine Festival.

Derudover byder Chisinau også på utallige museer, som hver især er et besøg værd. Nogle af de bedste museer er National Museum of the Arts, National Museum of Archaeology and History, og National Museum of Ethnography. Du vil uden tvivl opleve, at Museum of Historys omgivelser er bygget op på en smuk måde som passer til bygningens traditionelle arkitektur.

Når vejret samarbejder bør du overveje en tur til byens Central Park, hvor du vil blive mødt med et stort udvalg af vandrestier, skyggegivende træer, og et smukt springvand. Chisinaus botaniske have er lige nøjagtigt stort nok til, at man udforske det på egen hånd, uden at det bliver for meget, og byder endda på en sø og et børneområde, så man ordentligt kan slappe af. Det er den perfekte attraktion om efteråret, når træerne og buskene begynder at skifte farve.

Chisinau er en by som byder på et unikt indblik i moldovisk kultur og tradition. Du vil uden tvivl opleve, at det er en interessant by, som vil hive i dig i mange år efterfølgende.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Moldovas turistkontor

Moldova Tourism Authority Government of Republic of Moldova Travel.md T: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

CFM Chisinau

CFM Chisinau Chisinau Central Train Station Moldova Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Chișinău International Airport

Chișinău International Airport Aeroportul Internațional Chișinău Chisinau Moldova Airport website IATA: KIV ICAO: LUKK ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Chisinau International Airport Arrivals powered by Airportia Chisinau International Airport Departures powered by Airportia

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,8929
GBP
1,1751
SEK
0,0950
NOK
0,1015
DKK
0,1338

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Chișinău
clear sky
17.9 ° C
18 °
17.8 °
31 %
5.7kmh
1 %
ons
16 °
tors
11 °
fre
9 °
lør
7 °
søn
12 °

Togrejser Moldova

At rejse med tog i Moldova er en anderledes måde at opleve denne upcoming turist destination på. Forvent ikke den store luksus og forvent ikke højhastighedstog, men forvent en uforglemmelig oplevelse.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her