Calvi ligger på Korsikas nordvestlige spids og er ifølge traditionen fødested for Christoffer Columbus.

Byen er kendt for sin utrolige panoramaudsigt, der kan være yderst mindeværdig, især når der er tale om solnedgange, og havnecitadellet beskrives ofte som en by i selve byen Calvi. Dette massivt befæstede sted med byder med sin høje beliggenhed på fem bastioner med udsigter der breder sig over hele området. Det har slået adskillige belejringer tilbage, men byder dig i dag velkommen med åbne arme!

Planlægger du et besøg i Calvi? Så her er nogle forslag, du kan overveje at føje til din rejse for at gøre den virkelig mindeværdig!

Maden i Calvi er i verdensklasse

Hvis du gerne vil have en fantastisk udsigt over havet, mens du slapper af med en cocktail i hånden, så er Chez Tao lige det sted, du skal hen. Det ligger oppe i Citadellet og har, efter at have serveret mad i næsten syv årtier, et upåklageligt ry. Det er overdådigt udsmykket og indbydende som en pianobar, og er det perfekte sted at bestille en hvid russer.

Hvis du ikke har noget imod at betale lidt ekstra … ok meget ekstra … så er Emile stedet at besøge. Det er den bedste restaurant i Calvi, og du vil helt sikkert komme til at betale for oplevelsen. Siden den ligger ud til kajen, får du en utrolig udsigt, du kan nyde sammen med noget af den bedste mad, du nogensinde har spist i dit liv. For noget lidt billigere og lidt mere traditionelt, tilbyder U Fornu nogle fantastiske lokale retter, der er fyldt med dejlige, subtile smagsoplevelser.

Tilbringe noget tid udendørs på Plage de Calvi

Hvordan synes du en 4 kilometer lang sandstrand lyder? Det skulle være plads nok til at finde rigeligt af det privatliv, du ønsker, ikke? Hvis du ikke vil tage til takke med at sidde på sand og baske dig i solstrålerne, er det muligt at leje en kajak, sejlbrætter og andre ting til vandsportsaktiviteter, så du kan nyde havet på en frisk, klar eftermiddag. Hvis du foretrækker at dykke, kan du komme med i en lokal klasse for certificering, hvis du har brug for det, gennem det lokale turistkontor.

Hvis det er mere din stil at være på vandet og lade andre styre det hele, tilbyder Colombo Line en komplet sæsonbestemt turpakke af Korsika, der vil tage dig ud for at se Scandola Naturreservat og give dig et ophold på Girolata, hvor du kan nyde stranden, for en fair, konkurrencedygtig pris. Du har også andre udlejningsmuligheder, der kan få dig ud på vandet, hvis du ønsker, lige fra fiskeri til en enkelt afslappende time eller to på bølgerne.

Hvis du elsker det udendørs, kærlighedseventyr, og elsker tanken om en kæmpe strand med masser af plads, så har Calvi alt, hvad du kan ønske dig. Planlæg din tur i dag med disse ideer, så vil du nyde din ferie i fulde drag!

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Frankrigs turistkontor

Oplevelser i Frankrig Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og få smag for den fine franske kogekunst, som mange mener, er den bedste i verden. Én ting er helt sikkert, du har ikke fået en rigtig croissant før du har fået den i Frankrig Mange danskere har i årevis taget på ferie i Frankrig for at nyde godt af de...

Touristinformation Calvi

Office du Tourisme Calvi Port de Plaisance, BP 97 20260 Calvi Tel 33 4 95 65 16 67 Website

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Calvi – Sainte-Catherine Airport

Calvi – Sainte-Catherine Airport Aéroport de Calvi - Sainte-Catherine / Aeruportu di Calvi Santa Catalina Calvi France Airport website IATA: CLY ICAO: LFKC ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Calvi Sainte-Catherine Airport Arrivals powered by Airportia Calvi Sainte-Catherine Airport Departures powered by Airportia

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,8929
GBP
1,1751
SEK
0,0950
NOK
0,1015
DKK
0,1338

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Calvi
light rain
15.6 ° C
16 °
15 °
63 %
3.6kmh
26 %
lør
16 °
søn
13 °
man
13 °
tirs
10 °
ons
12 °

Frankrig valuta, Euro

Penge i Frankrig (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

Største byer i Frankrig

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Togrejser Frankrig

At rejse med tog i Frankrig giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem alle større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

Helligdage i Frankrig

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her