Uanset om du vil læne dig tilbage og nyde solen på en gylden sandstrand eller udforske den gamle bydels middelalderlige charme, er der noget for enhver smag i Calafell. Book din strandferie til Costa Dorada nu. Som en del af en af Spaniens mest populære feriedestinationer, Costa Dorada, tilbyder Calafell skønne strande og utroligt vejr, bare en kort flyvetur fra Danmark.

Beliggende i det smukke Costa Dorada, er Calafell perfekt placeret nær andre populære feriebyer, så det er et skønt sted at holde strandferie – nær stranden og med andre byer lige i nærheden. Det skønne spanske køkken er tilgængeligt i hele området og næsten alle restauranter er familievenlige og serverer traditionelle og internationalle retter til en overkommelig pris. Du bør opleve de lokale vine, der kan købes og smages billigt. Calafell ferier tilbyder også mulighed for vandsportsaktiviteter, herunder en moderne sportshavn, marina og multi-sports-pavillion.

Uanset om du rejser med din partner eller med hele familien, er du sikker på at føle dig velkommen under ferien i Calafell. Med skøn mad, et livligt bycentrum, rene strande og en rig historie, er der noget som kan gøre indtryk på enhver. Andre populære steder at besøge på en dagstur er Tarragona og den internationale storby Barcelona, som begge tilbyder endnu mere at se og opleve, herunder også et livligt natteliv. For familieferie i Calafell, er der fiestaer hele året, du kan opleve, et smukt slot og den ro, der følger med at vide at de 5 km gyldne sandstrande er sikre og rene.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Spaniens turistkontor

Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid EspañaTel: (91) 3433500WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM

Turistinformation Calafell

Calafell Tourist information office Passeig Marítim de Sant Joan de Déu, S/N 43882 Segur de Calafell Tel: +34 977 15 90 58 Website Rejser til Calafell Uanset om du vil læne dig tilbage og nyde solen på en gylden sandstrand eller udforske den gamle bydels middelalderlige charme, er der noget for enhver smag i Calafell. Book din strandferie til Costa Dorada nu. Som en del af en af Spaniens mest populære feriedestinationer, Costa Dorada, tilbyder Calafell skønne strande og utroligt vejr,...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Reus Tarragona Airport

Reus Airport Aeroport de Reus Reus Spain Airport website IATA: REU ICAO: LERS ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Reus Airport Arrivals powered by Airportia Reus Airport Departures powered by Airportia

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,8929
GBP
1,1751
DKK
0,1338
SEK
0,0950
NOK
0,1015

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Calafell
scattered clouds
12.4 ° C
14.4 °
10 °
76 %
1.5kmh
40 %
fre
13 °
lør
13 °
søn
14 °
man
13 °
tirs
15 °

Yderligere rejseinformationer

Spanien valuta, Euro

Penge i Spanien (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

Togrejser Spanien

At rejse med tog i Spanien giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem de større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her