Cala Millor befinder sig en times kørsel fra Palma de Mallorca. Denne veludviklede badeby byder på alt det du overhovedet kunne forvente fra en ø destination, lige fra store strandområder til bløde bølger til fantastiske solopgange over bjergene.

Det første turisthotel i Cala Millor blev bygget i 1933 og nu til dags byder byen på flere end 60 hoteller, samt omkring 60 selvforplejningslejligheder. Sørg for at besøge stranden hver morgen mens du befinder dig i byen. Der er 1,8 kilometer strand at udforske og hele strækningen har fået Blåt Flag. Stranden her i byen betragtes ofte som øens bedste.

Derudover bør du også overveje at besøge Manacor, hvor du kan shoppe efter perler. En del af kysten er blevet udpeget et naturreservat, så der er masser af muligheder for at vandre her i området. Derudover kan du også med fordel tage en tur ud til Castel d’Amer vagttårnet, hvor du kan få dig en drink og nyde den fantastiske udsigt.

Der ligger gemte bugte og grotter rundt omkring på Mallorca og du bliver ikke snydt for dem i Cala Millor. Der er utallige muligheder for at sejle, snorkle, og dykke, og sidst på dagen kan du med fordel tage en tur udenfor byen for at få dig et måltid på en lokal restaurant. Det er en middagsatmosfære du sent vil glemme.

Du kan tage på en kort gåtur til Cala Bona eller fortsætte med at udforske de robuste kystlinjer ved Punta de n’Amer. Hvis du hellere vil blive i byen og afprøve alle dens diskoteker og barer er det naturligvis også en mulighed. Der er noget for alle i Cala Millor, så planlæg dit besøg snarest muligt. Den står på afslapning uden lige.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Spaniens turistkontor

Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid EspañaTel: (91) 3433500WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM

Turistinformation Cala Millor

Cala Millor Tourist information office Plaça Eureka Cala Millor Tel: +34 971 585 864 Website Rejser til Cala Millor Cala Millor er et af Majorcas mere travle feriesteder og det ideelle rejsemål, hvis du vil have en sjov og aktiv ferie med spændende attraktioner. Cala Millor ligger på Mallorcas smukke østkyst, og stedet byder på en god blanding af hoteller og attraktioner for den aktive familie, kulturinteresserede samt grupper, der vil have fest og farver på ferien. Rejser til Cala Millor...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,9113
GBP
1,1203
DKK
0,1339
SEK
0,0920
NOK
0,0998

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Cala Millor
thunderstorm
15.3 ° C
16 °
14.4 °
87 %
3.6kmh
40 %
man
20 °
tirs
24 °
ons
22 °
tors
20 °
fre
20 °

Yderligere rejseinformationer

Spanien valuta, Euro

Penge i Spanien (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

Togrejser Spanien

At rejse med tog i Spanien giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem de større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her