Hovedstaden på Barbados byder på storslåede udsigter over det Caribiske hav. Den byder på et unikt indblik i historien. Der er smukke strande, man kan nyde. Med en farverig kultur og et energisk natteliv er Bridgetown et fantastisk rejsemål, der fortjener at blive udforsket.

Byen, som blev grundlagt i 1628, har længe været et vigtigt handels- og forretningscentrum for den Vestindiske del af det Caribiske hav. Den historiske del af byen kom sammen med sine befæstninger på verdensarvslisten i 2011. Med farverige boliger, talrige vartegn og toldfri indkøbsmuligheder er der noget her for alle.

Tag til Careenage, hvor du kan få glæde af en dejlig gruppe butikker, cafeer og restauranter. Området tjente i sin tid som skibshavn, så områderne er godt beskyttet mod det åbne hav. Nyd lidt lokal rom, tag et hvil på promenaden, og du vil føle det som om, du er blevet transporteret ind i fortiden.

Barbados Museet i Bridgetown er også et besøg værd. Man kan ikke blot opfriske sin viden om øens historie, men du kan få lov til at se det gamle militærfængsel og se, hvordan naturen har udviklet sig med tiden. Der er en interaktiv del af museum, som er for børn, da den er meget familievenlig. St. Mary’s kirke er endnu et dejligt sted at besøge. Den er bygget i 1827, og den georgianske arkitektur er ret imponerende.

Bridgetown er en by fyldt med fantastiske oplevelser. Uanset hvordan du definerer underholdning, vil du finde noget her, der kalder på sjælen.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Barbados turistkontor

Oplevelser på Barbados Med sine smukke strande, fantastiske landskaber og rig kultur, er Barbados en fantastisk mulighed for at komme væk fra det hele. Uanset om du er på udkig efter en familieferie, et romantisk ophold, en all-inclusive Barbados ferie eller en livlig ferie med vennerne, har denne fantastiske koralø det hele. Slap af på de hvide strande, svøm og snorkle i det klare blå hav eller oplev det livlige natteliv og nyd noget lokal musik. Fantastiske...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Bridgetown
light rain
10 ° C
10 °
10 °
94 %
1.9kmh
38 %
ons
9 °
tors
18 °
fre
20 °
lør
19 °
søn
28 °

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her