Beliggende ved den smukke Congo flod, er Brazzaville hovedstad i Republikken Congo. Næsten 1 ud af 3 personer i republikken, bor i denne by. Næsten halvdelen af arbejdspladser, der ikke er i landbruget, findes i Brazzaville. Du vil finde det at være en spændende by at besøge. Du finder en tennisklub i byen, der tilbyder svømning, squash og en af ​​de bedre barer, du kan finde. Der er en 9-hullers golfbane der giver en fantastisk udsigt over floden. Flere hoteller tilbyder også tennis og svømning, mod betaling.

Du skal huske at tage en rundvisning i Basilica Sainte-Anne-du-Congo i Brazzaville. Den er tegnet af Roger Erell, og er et modernistisk design, der stod færdigt i 1949. Skarpe, spidse buer kombineres med klassisk latinsk design for at skabe en unik og enestående bygning. Der er ligeledes flere interessante og smukke paladser at se omkring Brazzaville.

En tur til Brazzaville giver dig mulighed for at opleve lokal kultur, mens du nyder mange af de afslappende faciliteter som hører en ferie til. Det gør det til det perfekte sted for afslapning.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Congos turistkontor

Congo Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Brazzaville
overcast clouds
25.2 ° C
25.2 °
25.2 °
82 %
0.9kmh
100 %
man
26 °
tirs
29 °
ons
30 °
tors
27 °
fre
24 °

Hvad er klokken i Congo ?

Hvad er klokken i Congo nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Kinshasa, Congo. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Helligdage i Congo

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Største byer i Congo

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her