Brades

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Brades
clear sky
25 ° C
25 °
25 °
38 %
4.6kmh
0 %
tors
30 °
fre
31 °
lør
34 °
søn
32 °
man
35 °

Rejser til Montserrat

Montserrat er en del af de små Antiller og ligger i Leeward Islands, som ligger i det Caribiske hav. Den kaldes “Smaragdøen,” og der er en vis lighed med Irland, både hvad angår øens facon og den kultur, der har udviklet sig her over flere århundreder.

Siden 1995 har den vigtigste vulkan været aktiv, hvilket har skabt en lukket zone langs øens sydlige kyst. Hvis du tager op til toppen af Garibaldi bakken, vil du kunne se den ødelæggelse, lavaen har forårsaget, og der er endda chance for, at du kan se vulkanen i udbrud.

Når du besøger øen, vil du finde, at den største attraktion er den forladte by, Plymouth. Det er den eneste by begravet af en vulkan i både Nord- og Sydamerika. Der er en lidt uhyggelig stilhed, man kan opleve her, da selv fugle og dyr holder sig væk. Beboerne blev tvunget til at flygte omgående, hvilket vil sige, at rester fra deres liv, lige fra skrivemaskiner til legetøj, stadig findes i denne spøgelsesby.

For en spændende vandretur, kan du prøve at følge vandrestien langs Centre Hills skoven. Du kan støde på flere forskellige truede arter undervejs, fra fugle og krybdyr til planter. Otte af de ni vandrestier, der findes på Montserrat, ligger her.

Sørg også for at opleve New Beach under dit ophold. Det er vanskeligt at komme dertil, men denne strand med det sorte sand byder på smukke klippeformationer og muligheder for fuglekiggeri.

Montserrat byder på sejlture, helikopterture og mange muligheder for at opleve naturen. Fra vulkanerne til havet er dette et ferieeventyr, du ikke bør gå glip af.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here