Bloemfontein er en af Sydafrikas tre officielle hovedstader og kaldes ofte rosernes by. Byen blev grundlagt som et britisk fort i 1846 og er siden vokset sig til en fantastisk rejsedestination, hvor der er uovertrufne udforskningsmuligheder for enhver smag. Der er mange forskellige guidede adrenalineventyr at vælge imellem, heriblandt paragliding, faldskærmsudspring, og varmluftsballonture. Derudover er det også populært blandt kajaksejlere at besøge Gariep dammen.

Hvis man derimod interesserer sig for river rafting, vandski, og andre vandsports bør man planlægge et besøg forbi Vaal dammen. Takket være byens placering i nærheden af Golden Gate Highlands Nationalpark er der også mange muligheder for at tage ud på mountainbike- eller vandretur, samt en god gammeldags ridetur, hvis det skulle interessere.

Sport er en stor del af hverdagen i Bloemfontein. Fodbold er naturligvis en populær sport, stort set på lige fod med rugby. Når vejret er godt vil du opleve, at der bliver spillet cricket over det hele. Mange områder tilbyder endda improviserede spil, hvilket er en klar fordel hvis du er på udkig efter nogle konkurrencelignende aktiviteter under dit besøg.

Hvis du vælger at besøge Bloemfontein om vinteren vil der næsten med garanti være sne på Maluti bjergene. Der er ikke imponerende mange muligheder for at stå på ski, men du vil derimod blive mødt med et stort udvalg af 4×4 muligheder, enten på egen hold eller med et hold.

Hvis du elsker at være udenfor men gerne vil på ferie et sted, hvor der er nem adgang til moderne faciliteter er Bloemfontein den perfekte rejsedestination. Du vil uden tvivl blive mødt med dejligt vejr og skønne udsigter, så husk at tage et par behagelige sko med i baggagen.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Sydafrikas turistkontor

South Africa Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Turistinformation Bloemfontein

Tourist information office Bloemfontein Tourism Offices Tourism Ctr, 60 Park Rd, Willows Free State, 9301, South Africa City of Bloemfontein

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Bloemfontein
broken clouds
22 ° C
22 °
22 °
53 %
6.7kmh
82 %
ons
20 °
tors
34 °
fre
33 °
lør
34 °
søn
35 °

Helligdage i Sydafrika

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Sydafrika valuta, Rand

Penge i Sydafrika (sedler og mønter) Den lokale valuta hedder Rand (ZAR). 1 Rand = 100 cent. Mønter i cirkulation: Rand R1, R2, R5 5c, 10c, 20c and 50c cent Sedler i cirkulation: Rand R10, R20, R50, R100 and R200

Største byer i Sydafrika

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Hvad er klokken i Sydafrika ?

Hvad er klokken i Sydafrika nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Johannesburg, Sydafrika. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her