Når du besøger Kirgisistan og hovedstaden Bishkek finder du brede boulevarder, marmorbygninger og mange træer, der tilsammen udgør en enestående oplevelse.

En del af byen er domineret af sovjetisk inspirerede boligblokke og strukturer, men efterhånden som byen er vokset siden 1990’erne, er lokal og individuel arkitektur også begyndt at krybe ind i byen.

En vandretur i Bishkek er, med de mange parker, monumenter og statuer, en stor fristelse. Tag en tur på Ala-Too Square, hovedtorvet i byen, der blev kaldt Lenin pladsen under det sovjetiske styre. Her finder du regelmæssige kulturelle arrangementer og festivaler. Om aftenen vises store fotodisplays med synkroniseret lys rundt om uafhængigheds monumentet, en vidunderlig oplevelse.

Statens historiske museum skal du naturligvis opleve. Det ligger lige ved pladsen og har den store statue af Lenin, der engang stod på pladsen, der delte hans navn. Derudover er der sæsonbestemte udstillinger, sovjetæra genstande, og en gennemgang af det kirgisiske folks historie. Museet er lukket om mandagen.

Panfilov Park er et vidunderligt sted at besøge for at få et glimt af den lokale kultur før sovjettiden. Den er opkaldt efter soldater, der døde i kampen mod nazistiske invasion af Rusland, da Moskva blev angrebet. Der er flere attraktioner og monumenter at se, og den evige flamme brænder ved det store monument.

Med traditionelle bade, kurbade og et blomstrende natteliv tilbyder Bishkek aktiviteter der kan nydes hele dagen og hele natten lang. Planlæg dit ophold i dag for at få en fantastisk ferieoplevelse.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Kirgisistan turistkontor

Kyrgyzstan Tourism Authority T: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Bishkek
clear sky
5 ° C
5 °
5 °
52 %
5kmh
0 %
søn
8 °
man
19 °
tirs
20 °
ons
10 °
tors
10 °

Helligdage i Kirgisistan

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Hvad er klokken i Kirgisistan ?

Hvad er klokken i Kirgisistan nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Bishkek, Kirgisistan. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Største byer i Kirgisistan

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her