Belo Horizonte er en af ​​Brasiliens bedste kulturbyer, men den er ofte væk fra radaren når feriemålet skal vælges. Det er en destination, der har masser af levende musik, mange museer og flere teatre, der alle tilbyder unikke muligheder for oplevelser hele året.

Belo Horizonte er kendt for sine lokale barer og traditionen for pub mad, der en af ​​de bedste oplevelser ved en tur til Belo Horizonte. Traditionelle retter, såsom pao de queijo, matchet med en yndlingsdrik, sørger for at du får en behagelig eftermiddag. Sørg også for at prøve cachaça mindst én gang under dit ophold.

Flere kendte og populære metal musikgrupper er fra Belo Horizonte, og de præger stadig meget af levende musikscene. Du kan finde levende musik i klubber, i koncertsale og i de lokale parker. Uanset hvad melodierne er, vil du opdage, at trangen til at danse er stærk, når du opholder dig i denne by.

Alle de muser der er i Belo Horizonte kunne fylde flere ferieophold. Top prioritet bør være Pampulha Kunstmuseum, Abilio Barreto Historiske Museum og Mineralogimuseet. I alt er der 11 store kulturinstitutioner og museer der er i absolut topklasse. For at komme tæt på lokal kultur, overvej at tage til Palacio das Artes. Der er en biograf, 3 kunstgallerier, en kaffebar og en boghandel.

Belo Horizonte er en smuk by, der tilbyder sang og dans i overflod. Det er en blomstrende, moderne by, der også er vært for et stort open air marked og meget mere.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Brasiliens turistkontor

Traveladvisor in Brazil: Are you going on a vacation you can get lots of free and professional help, traveladvice and information from the National Tourism Organisation. Discover the country and the cities getting the most out of your vacation with the professional help from the people who knows their country and their culture the best. Brazil Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Belo Horizonte
broken clouds
20 ° C
20 °
20 °
94 %
3.1kmh
75 %
man
27 °
tirs
30 °
ons
31 °
tors
29 °
fre
22 °

Hvad er klokken i Brasilien ?

Hvad er klokken i Brasilien nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Brasilien. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt Aktuel tid i Sao Paulo

Helligdage i Brasilien

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Brasilien valuta, Real

Penge i Brasilien (sedler og mønter) Den lokale valuta hedder Real (BRL). 1 Real = 100 centavos. Mønter i cirkulation: 1, 5, 10, 25, 50 centavos 1 Real Sedler i cirkulation: 2, 5, 10, 20, 50 and 100 Real Banco Central do Brasil

Største byer i Brasilien

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her