For en stor del af den vestlige verden er Beirut er en unik by, der ofte har været umulig at besøge på grund af den konstante trussel om konflikt i regionen.

Fra den libanesiske borgerkrig til forskellige grupper af demonstranter, der er i konflikt med hinanden, er det dejligt at se, at denne utrolige by begynder at åbne sig for stadig flere nationer hvert eneste år. Byen, der ofte kaldes den største festby i den arabiske verden, er ved at få nyt liv pustet ind i sig med sjove arrangementer som det årlige forårs- og haveshow.

Beiruts historie er omfattende og går tilbage over romertiden. Juraskolen i Beirut anses for at være en af ​​verdens tidligste skoler og byen har været centrum for juridiske studier siden det romerske imperium. Hvad kunne du finde på din tur til Beirut?

Sursock Museet byder på et højere niveau af elegance

Sursock museet, som huser et moderne kunstmuseum, ligger i en af ​​de mest historiske gader i hele Beirut. Den er opkaldt efter en af ​​de fremtrædende familier i nabolaget og den er hjemsted for mange boliger, der blev bygget i det 18. og 19. århundrede. En af kvarterets traditioner var at lukke en stor port for besøgende klokken 10 om aftenen. De fleste af palæerne er blevet erstattet af lejligheder, men ikke Sursock hus eller museum.

Der er over 5.000 forskellige stykker i den permanente samling, der spænder over et stort udvalg af medier, fra glasvarer til malerier til keramik. Mens du er i den historiske gade, kan vi også anbefale dig at besøge Sursock huset, som blev bygget i 1860. Huset er omgivet af haver og det bliver ofte brugt til private fester, bryllupper og andre arrangementer.

Hvorfor ikke standse og få en kop kaffe?

Hvis du leder efter et sted at tage en pause, er Corniche et af ​​de foretrukne steder for lokalbefolkningen i byen. Du kan finde par, grupper af unge og familier alle blandet sammen, hvor denne promenade ligger. Mens de alle har travlt med at hilse på venner og kære, kan du tage en pause på en af ​​de cafeer, der ligger langs ruten, for at få en stor kop kaffe.

Hvis du leder efter en god bid at spise, mens du er i Beirut, anbefaler vi at prøve Seza. Den er udstyret med armensk og libanesisk køkken og ligger i et konverteret hus. Restauranten føles ret intim og har hjemmelavede opskrifter i stedet for professionelle kokke, der forsøger at genopfinde køkkenet eller afprøve nye menuer. Få noget med deres vilde kirsebærsovs og sørg for at bestille ekstra portioner af deres stegte brød!

Er du klar til at besøge Beirut? Dette er en smuk by, der simpelthen tigger om, at du skal komme på besøg. Med så mange ting at se og gøre, kan du fylde en ferie af enhver længde og stadig have plads til mere med disse vigtige punkter på din rejseplan. Planlæg din rejse i dag!

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Libanon turistkontor

Lesotho Tourism Authority Ministry of Tourism 550 Central Bank St. Hamra Beirut Lebanon T: 00961-1-340940/4 WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Beirut, Rafic Hariri International Airport

Beirut–Rafic Hariri International Airport – ex Beirut International Airport مطار بيروت رفيق الحريري الدولي Beirut Lebanon Airport website IATA: BEY ICAO: OLBA ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Beirut Rafic Hariri International Airport Arrivals powered by Airportia Beirut Rafic Hariri International Airport Departures powered by Airportia

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Beirut
scattered clouds
21.9 ° C
25 °
17.8 °
73 %
1.5kmh
40 %
ons
24 °
tors
26 °
fre
27 °
lør
29 °
søn
28 °

Helligdage i Libanon

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Største byer i Libanon

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her