Beijing – også kendt som Peking – er verdens tredje mest befolkede by. Byen befinder sig i Nordkina og er et sted hvor tradition og modernitet blandes på en helt unik måde, som byder på en fantastisk rejseoplevelse.

Med mere end 3.000 års historie i baglommen er Beijing en af Kinas fire gamle hovedstader. Her kan du udforske bjerge, gamle bymure, enestående paladser, og den ene smukke og vel vedligeholdte have efter den anden.

Byen er hjemsted for syv steder på UNESCO Verdensarvslisten, såsom Den forbudte by og Ming gravene. Derudover er der også rimelig let adgang til den Kinesiske Mur og den store kanal fra midtbyen.

Der er alt for mange steder man kan besøge i Beijing til, at vi kan nævne dem alle her, men en af de mest oversete attraktioner er Qianmen Avenue. Denne traditionelle handelsgade byder på muligheden for at opleve byen på lokal manér.

Derudover byder byen også på adskillige haver fra imperiet, heriblandt Belhai Park, som hver især betragtes som havemesterværker.

Beijing byder på adskillige velbevarede pagoder, hvoraf nogle er fremstillet i lokale stenarter. En af de mest imponerende er Tianning Temple pagoden som færdiggjordes i 1120 e.f.t. Cishou Temple pagoden blev færdiggjort under Ming Dynastiet i det 16. århundrede, fire århundreder efter Lugou Bridge, som færdiggjordes i det 12. århundrede.

Beijing er en af verdens ældste og største byer og har spillet en meget vigtig rolle igennem historiens gang. Hvis du gerne vil udforske Kina på en autentisk måde bør denne by være en af dine første rejsedestinationer.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Kinas turistkontor

China Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Beijing
clear sky
10.4 ° C
13.3 °
7.2 °
28 %
1.7kmh
0 %
ons
10 °
tors
15 °
fre
16 °
lør
19 °
søn
20 °

Største byer i Kina

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Kina valuta, Yuan Renminbi

Penge i Kina (sedler og mønter) Den lokale valuta hedder Yuan Renminbi (CNY). 1 Renminbi = 100 fen.

Hvad er klokken i Kina ?

Hvad er klokken i Kina nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Beijing, Kina. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Helligdage i Kina

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her