Bastia ligger på øen Korsika. Den er en af ​​øens største byer, og fungerer som dens vigtigste havn.

Den er berømt for sine vine, men dette er ikke den eneste grund til at planlægge et besøg til denne smukke region! Bastia ligger et sted, hvor man kan se Italien i det fjerne, når sigtbarheden er god. Den ligger mellem havet og øens vigtigste bjerg.

Mange kommer for at nyde vandet eller vinen, men vi har samlet et par ekstra forslag sammen, som du kan overveje, hvis du er på vej ud til Korsika eller et længere besøg i Bastia. Lad os tage et kig!

Museet for korsikansk etnografi er fascinerende!

Dette museum, som ligger i det slot, der tidligere husede de genuesiske guvernører, behandler alt, hvad der er korsikansk, på en meget unik måde. Det dækker et stort udvalg af emner, hvilket betyder, at du virkelig får en smagsprøve på den lokale kultur. Kunst, geologi, flora og fauna, historie og endda øernes traditioner for folkemusik fremvises alle i en række interessante udstillinger.

Når du er færdig med din tur til dette museum, anbefaler vi at standse for forfriskninger på LN Mattei. Mange af retterne er lavet af kastanjemel, der er blevet lokalt malet, og det lokale køkken præsenteres for dig på en meget gourmet måde. Højdepunktet er figen-duftende salt, som du kan drysse på næsten alt! Snup en pose Myrtle peanuts, og tag dig måske et hvil over en brandy, så vil du sandsynligvis finde dette sted lige så uimodståeligt, som vi gjorde!

Hvis fisk og skaldyr er mere din stil, kan du ikke gå helt forkert med det, de byder på, på Chez Huguette. Det er mere ovre i de finere spisesteder, men har eksisteret siden 1969, så du ved, at de gør tingene ordentligt! Du skal bestille languster, der er fanget lokalt, hvis du vælger at spise her.

Nyd lidt tid på Place St-Nicolas

Mellem havnen og færgehavnen og lige langs strandpromenaden kan du finde Place St-Nicolas. Hvis du genkender navnet, vil du forstå denne lokale anerkendelse af søfartserhvervets arv, som har været en del af Korsika gennem århundreder. Med flere cafeer på rad og række langs den vestlige terrasse, vil du finde masser af skyggetræer til at beskytte dig, ligesom sømændenes skytshelgen beskytter dem mod de brusende bølger.

Du må heller ikke glemme at tage ned til den gamle havn, som du ikke må gå glip af, med de fantastiske pastelfarver, der glimter i eftermiddagssolen. For et godt billede, skal du gå op ad vindeltrappen mod Jardin Romieu for at få den fulde udsigt over havnefronten. Det er den perfekte måde at starte eller slutte din dag på!

Bastia er et utroligt eksempel på, hvad Korsika går ud på. Hvis du planlægger et besøg til denne franske ø, så sørg for at inkludere disse ideer med dine egne, så din ferie kan blive så fantastisk som muligt!

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Frankrigs turistkontor

Oplevelser i Frankrig Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og få smag for den fine franske kogekunst, som mange mener, er den bedste i verden. Én ting er helt sikkert, du har ikke fået en rigtig croissant før du har fået den i Frankrig Mange danskere har i årevis taget på ferie i Frankrig for at nyde godt af de...

Touristinformation Bastia

Office du Tourisme Bastia Parking St Nicolas 20200 Bastia Tel 33 4 95 54 20 40 Website

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Bastia – Poretta Airport

Bastia – Poretta Airport Aéroport de Bastia Poretta Bastia, Corsica France Airport website IATA: BIA ICAO: LFKB ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Bastia Poretta Airport Arrivals powered by Airportia Bastia Poretta Airport Departures powered by Airportia

Calvi – Sainte-Catherine Airport

Calvi – Sainte-Catherine Airport Aéroport de Calvi - Sainte-Catherine / Aeruportu di Calvi Santa Catalina Calvi France Airport website IATA: CLY ICAO: LFKC ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Calvi Sainte-Catherine Airport Arrivals powered by Airportia Calvi Sainte-Catherine Airport Departures powered by Airportia

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,8929
GBP
1,1751
SEK
0,0950
NOK
0,1015
DKK
0,1338

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Arrondissement de Bastia
broken clouds
12.6 ° C
14 °
10.6 °
35 %
11.8kmh
75 %
ons
12 °
tors
12 °
fre
14 °
lør
13 °
søn
16 °

Togrejser Frankrig

At rejse med tog i Frankrig giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem alle større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

Frankrig valuta, Euro

Penge i Frankrig (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her