Denne lille markeds by befinder sig i Teesdale og er opkaldt efter slottet, som byen blev bygget op omkring. Slottet befinder sig på Tees bredden og befinder sig en kort køretur fra Durham, Darlington, og Richmond. Kapellet på slotspladsens ydre side er Grade II beskyttet og resten af slottet er Grade 1 beskyttet. Begge dele er åbne for det offentlige.

Diverse forfattere og digtere har udforsket Teesdale igennem historiens gang og det er nemt at se, hvorfor det er. Byens smukke natur, samt de majestætiske bymure som beskytter dens indre, giver er fantastisk indblik i England fra det 11. Århundrede, mere end 1.000 år senere. Når du besøger Barnard Castle bør du sørge for at tage dig tid til at udforske Bowes Museum, hvor der udstilles smuk kunst, blandt andet fra Goya, El Greco, og Boucher. Derudover byder den store udstilling også på gobeliner, stoffer, ure, og kostumer.

Det bedste ved Bowes Museum er Sølvsvanen, som er en automatisk genstand fra det 18. århundrede. Svanen drives af urværk og indeholder en spilledåse. Svanen er designet på en måde, som for det til at se ud, som om, at den er ved at fange en lille sølvfisk i dammen den svømmer i. På grund af dens alder anvender museet kun Sølvsvanen én gang om dagen. Det er klokken 14 og det varer kun 32 sekunder.

Barnard Castle er en smuk by som du frit kan udforske i eget tempo. Det er den perfekte destination, hvis du er på udkig efter en stille og rolig ferie, eller bare gerne vil se en del af England du ikke ellers ville støde på.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Storbritanniens turistkontor

Great Britain Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

GBP - Britiske pund
EUR
0,8414
USD
0,7611
DKK
0,1126
SEK
0,0802
NOK
0,0834

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Barnard Castle
broken clouds
8.1 ° C
9 °
6 °
81 %
7.2kmh
77 %
lør
8 °
søn
8 °
man
4 °
tirs
9 °
ons
3 °

Storbritannien valuta, Pound

Penge i Storbritannien (sedler og mønter) Den lokale valuta hedder Pound (GBP). 1 Pound = 100 pence. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20 and 50 pence £1, £2 Sedler i cirkulation: £5, £10, £20 and £50 Bank of England

Togrejser Storbritannien

At rejse med tog i Storbritannien giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem alle større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her