Et besøg i Bardufoss, som ligger i Norges Troms region, vil give dig mulighed for at besøge tre unikke landsbyer, der alle byder på nogle utrolige muligheder for at se sig omkring.

Andselv, Andslimoen og Heggelia tilbyder sammen en række muligheder for vandreture og andre småbysoplevelser, der er helt unikke for området. Alle tre landsbyerne har befolkninger på mindre end 1000, så du får den rustikke ferie, du altid har ønsket, i Nordnorge.

Er du klar til at se, hvad dette samlede samfund har at byde på? Lad os se på det!

Hvorfor ikke se verden fra et nyt perspektiv?

Bardufoss regionen får et ret pålidelig snefald, da de i stor udstrækning har fastlandsklima i stedet for kystklima, som man ville forvente. Somrene er rimeligt varme og vintrene er ret hårde og kolde. Når du tager nordpå i vintermånederne (eller i det mindste, når der ligger sne på jorden), hvad forventer du så at se? Rensdyr måske? Hvad med hundeslæder? Huskylodge arrangerer hundeslædeture, som vil lade dig se området fra et nyt perspektiv og give dig nogle fantastiske fotomuligheder.

Dette er dog kun, hvis vintervejret er ankommet, så du får ikke denne mulighed med et sommerbesøg. I stedet venter der dig nogle fantastiske muligheder for at tage på vandreture! Bjergtoppene, der omgiver Bardufoss, er høje, majestætiske, og ofte sneklædte hele året rundt, hvilket giver dig en fantastisk udsigt og et behageligt klima til at finde din egen sti eller følge en andens op ad en af de omkringliggende bjergtoppe.

Lav din egen is skulptur?

De fleste turist aktiviteter er centreret omkring Bardufoss Hotel. De sponsorerer en række arrangementer i årets løb, der virkelig vil give dig en smagsprøve på, hvor fantastisk regionen egentlig er. Forestil dig at kunne udskære en is skulptur under nordlyset? Eller måske har du lyst til at tage en cykeltur i området og selv opleve den kølige luft, når brisen nipper i dine ører, når du stryger ned ad en bakke? Du har begge muligheder i Bardufoss!

Skiløb er også en livsstil i dette samfund, så hvis du er villig til at kombinere fantastisk mad med muligheden for at udforske på ski, så tag til Bardufosstun, mens du er i regionen. Mange af regionens største sportsnavne har trænet her, og selvom du måske ikke er ude efter at opnå olympisk herlighed, vil du få en god dag udendørs, der vil bringe et smil til dit ansigt.

Bardufoss er måske nok et lille samfund, hvor alle kender dit navn, men det er også et sted, hvor alt det udendørs udmærker sig hver eneste sæson. Hvis du er klar til at hoppe på nogle ski eller tage nogle vandrestøvler på, venter der dig et nyt glimt af verden her. Er du klar til at komme, når det kalder?

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Norges turistkontor

Hvis du til hverdag går og føler dig som Kaj Munch’s berømte maleri Skriget, så vil vi opfordre til til at tage til Norge, se originalen og gerne købe den sjove oppustelige version med hjem. Skriget vil minde dig om den imponerende natur i de norske fjelde, som har milevis af de smukke traveture og høje bjergtoppe. Ødemarken bare venter på, at du tager vandrestøvlerne på og trodser dit indre dovendyr. Spis dine egne friskfangede...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Bardufoss Airport

Bardufoss Airport   Norway Airport Website IATA: BDU ARRIVAL DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Bardufoss Airport Arrivals powered by Airportia Bardufoss Airport Departures powered by Airportia

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

NOK - Norske kroner
EUR
9,8540
GBP
11,5796
DKK
1,3185
SEK
0,9362
USD
8,7984

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Bardufoss
overcast clouds
-21.9 ° C
-13.9 °
-27 °
75 %
12.3kmh
100 %
søn
-19 °
man
-15 °
tirs
-15 °
ons
-11 °
tors
-9 °

Norge valuta, Krone

Penge i Norge (sedler og mønter) Den lokale valuta hedder Krone (NOK). 1 Krone = 100 Øre. Mønter i cirkulation: 1, 5 10 and 20 Kroner Sedler i cirkulation: 50, 100, 200, 500 and 1000 kroner Norwegian National Bank

Togrejser Norge

At rejse med tog i Norge giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem alle større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her