Søer, grotter og templer kendetegner alle Bangalore, som er Indiens tredjestørste by. Byen har en voksende teknologisektor og betragtes som en af verdens ti bedste iværksætterbyer.

Bangalore, som oprindelig blev grundlagt i midten af ​​det 16. århundrede, står som en voksende by over for mange udfordringer, og den mest indlysende er forurening. På trods af, at der er et fokus på teknologi i byen, lever næsten 20% af befolkningen i Bangalore stadig i byens slumkvarterer. Hvorfor bør folk besøge Bangalore? Fordi der ikke er noget bedre sted, hvor moderne liv møder levende historie.

Der er masser af underholdningsmuligheder!

Fordi Bangalore har mange avancerede teknologiske centre, kan du også finde nogle avancerede teknologiske muligheder for underholdning. Opfyld din drøm om at flyve i en flysimulator med autentisk flystyring. Vælg ekstremsport og spil eller tag ud og rappellere. Slip væk fra solens varme ved at glide ned ad en kæmpe vandrutsjebane. Tag ud og bowle og mor dig godt. Uanset hvad du ønsker at gøre, kan du finde de underholdningsmuligheder, du ønsker, inden for Bangalores grænser.

Besøg de mange spirituelle steder

Der er masser af religiøse steder, der vil hjælpe dig med at udforske Bangalores åndelige side. Men der er nok ingen, der er så spektakulære som Pyramid Valley. En mønstret pyramide rager ind i himlen, og inviterer dig til at komme ind og meditere. Kravl op ad trappen ind i pyramiden til kongekammeret i midten. Udforsk haverne i et afslappet tempo, mens du overvejer din zen. Føj dette til de mange templer og helligdomme, der ligger i Bangalore området, og du vil få en ægte følelse for Indiens historie… og også en ægte følelse for dig selv.

Shivasamudram Falls – Langt navn, fantastisk sted at se

Shivasamudram Falls has blevet beskrevet som “Indiens Niagara Falls” Skønt det er mere storslået efter monsun sæsonen, er de udsigter, der omgiver disse vandfald, værd at se hele året rundt. Der er masser af muligheder for at hike, og hvis du har lyst til at hoppe i en båd, er der runde både til rådighed. Vandfaldene er hjemsted for Asiens ældste vandkraftværk, og du kan komme ind under vandfaldene for at opleve deres kraft. Det er et par timers kørsel fra Bangalore på en god dag, så afsæt masser af tid, hvis du ønsker at se vandfaldene.

Er du klar til at besøge Bangalore?

Bangalore har masser at byde på, da byen fortsat arbejder på at forbedre levevilkårene for befolkningen i almindelighed. Uanset om du vil nyde naturen, teknologi eller en afslappet spadseretur gennem et museum, har Bangalore masser af valgmuligheder for alle besøgende, så de kan udforske og nyde byen. Når alt det er gjort, kan du endda udforske det indre og det evige, hvis du har lyst til det.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Indiens turistkontor

Intet kan forberede dig på den overflod af kultur, oplevelser og sanseindtryk der rammer dig når du selv rejser til Indien. De fleste kender til Indien og landets kulinariske udbredelse, der kan findes i de fleste større byer verden over. Himmelstræbende Himalaya-bjerge, jungler, ørkener og fantastiske strande langs 7000 kilometer kyst. For ikke at tale om hektiske millionbyer, overdådige templer og farvesprudlende festivaller. Indien er et land præget af religion og traditioner, og et land hvor...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Bangalore Kempegowda International Airport

Bangalore Kempegowda International Airport India Airport Website IATA: BLR ARRIVAL DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Bangalore Kempegowda International Airport Arrivals powered by Airportia Bangalore Kempegowda International Airport Departures powered by Airportia

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Bengaluru
light rain
22.2 ° C
23 °
21 °
94 %
2.9kmh
75 %
ons
21 °
tors
25 °
fre
25 °
lør
26 °
søn
27 °

Største byer i Indien

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Helligdage i Indien

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Hvad er klokken i Indien ?

Hvad er klokken i Indien nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Kolkata, Indien. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Indien valuta, Rupee

Penge i Indien (sedler og mønter) Valutaen i Indien hedder rupee (INR). 1 rupee = 100 paise. Mønter i cirkulation: ₹1, ₹2, ₹5, ₹10 Sedler i cirkulation: ₹1, ₹2, ₹5, ₹10, ₹20, ₹50, ₹100, ₹200, ₹500, ₹2000 Indian National Bank

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her