Engang kaldtes Bandar Seri Begawan for Brunei Town, byen er en skinnende juvel der tilbyder skønhed rundt om hvert hjørne. Her får du chancen for at udforske historie og kultur samtidig med at der er masser af mulighed for at slappe af. Bandar Seri Begawan er en by, der har masser af shoppingmuligheder.

Hvis du skal shoppe, så start med at besøge Gadong Central. Dette er et stort komplek med restauranter og et natmarked, så her kan shoppes døgnet rundt. Prøv også Tungku Link for lokale restauranter og shops eller Kiulap Commercial District hvis du leder efter  internationale varer smag.

Flere museer i Bandar Seri Begawan er også meget interessante. Brunei Museum ligger cirka 5 kilometer fra byen. Etableret i 1965 er det det største museum i landet og fokuserer på naturhistorie, lokal kultur og genstande fundet i regionen. Bumbungan Dua Belas, eller “Huset med 12 Rødder”, er den ældste bygning i landet og fungerer som galleri.

Flere moskeer ligger rundt omkring i byen. Jame’Asr Hassanil Bolkian moskeen er den største i landet og har 29 gyldne kupler og 4 minareter, den højeste er 58 meter. Omar Ali Saifuddin moskeen tjener som et religiøst nationalsymbol og er bygget på ved en kunstig lagune. Gå ikke glip af ceremonielle programmer under dit besøg.

Bandar Seri Begawan er en by med uendelig skønhed. Du vil finde det at være en spændende destination.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Bruneis turistkontor

Brunei Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Brunei Town
broken clouds
26.8 ° C
27 °
26.7 °
88 %
1kmh
75 %
tors
26 °
fre
30 °
lør
27 °
søn
31 °
man
30 °

Helligdage i Brunei

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her