Bamako er hovedstad i Mali og det er en af ​​de hurtigst voksende byer i Afrika. Det er en by der er bygget op omkring handel og industri, samtidig med at man fortsat lægger vægt på traditionelle kulturelle påvirkninger og arkitektur, efterhånden som byen moderniseres. En af de bedste seværdigheder i Bamako er Mali Nationalbibliotek.

Det blev oprindeligt oprettet som en del af den koloniale regering i 1944, men blev omdannet til statsbibliotek, efter nationen fik sin uafhængighed. Her kan du se mere end 60.000 bøger samtidig med moderne udstillinger der benytter software, video og lyd, og det er alt tilgængeligt for offentligheden.

Den store moske i Bamako er et andet majestætisk syn at se. Du kan ikke rigtig misse den, da det er en af ​​de højeste strukturer i byen. Minareterne omgiver den centrale struktur holdt i arkitektur, der får dig til at føle, at du besøger Saudi-Arabien. Nationalmuseet har udstillinger med fokus på antropologi og arkæologi. Du finder også traditionelle beklædningsgenstande, musikinstrumenter og genstande til forskellige ritualer. Museet arrangerer en tilbagevendende fotofestival.

Med imponerende monumenter, sjove ture og masser af oplevelsesmuligheder, er Bamako en fascinerende by. Tag et behagelige par sko på.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Bamako
few clouds
24 ° C
24 °
24 °
94 %
1kmh
20 %
lør
31 °
søn
33 °
man
33 °
tirs
32 °
ons
23 °

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her