Baltimore blev grundlagt i 1729 og er den største uafhængige by i USA. Det er også en af de største havne i regionen og er et industri- og produktionscenter. Med mere end 100 distrikter i byen, kaldes Baltimore populært “City of Neighborhoods”.

Hvad der gør Baltimore unikt er byens historie og den fokus der er på dette. Der er flere monumenter og historiske vartegn i byen pr indbygger end i nogen anden by i USA. De bedst kendte steder og momumenter omfatter Washington Monument, National Aquarium, Emerson Bromo-Seltzer Tower og Pennsylvania Station.

Et andet populært sted i Baltimore er området omkring byens inderhavn, hvor det meste af byens turistkvarterer er at finde og til stadighed bliver udbygget. Når du er i havneområdet skal du naturligvis ikke misse “USS Constellation”, som er det sidste fartøj fra den amerikanske borgerkrig, der stadig er flydende. Flere andre historiske amerikanske skibe ligger også forankret i området.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

USAs turistkontor

USA Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Baltimore
overcast clouds
22.6 ° C
23.3 °
22 °
83 %
2.1kmh
90 %
ons
25 °
tors
25 °
fre
23 °
lør
24 °
søn
16 °

Største byer i USA

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Helligdage i USA

Liste med landets officielle helligdage og fridage. Her kan du se de officielle, nationale helligdage og fridage i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor butikker har lukket.

USA valuta, Dollar

Penge i USA (sedler og mønter) Dollar (USD). 1 Dollar = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1¢, 5¢, 10¢, $¼, $½, $1 Sedler i cirkulation: $1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar notes. USA National Bank

Hvad er klokken i USA ?

Hvad er klokken i USA nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i New York, USA. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her