Rejser til Balchik

Balchik ligger på den nordlige del af den bulgarske sortehavskyst, kun en dagstur fra Varna. Det er en kystby bygget langs en række terrasser med udsigt over vandet, hvilket gør det til en af ​​de smukkeste byer, du kan besøge i regionen.

Husk at besøge Balchik botaniske have under dit ophold. Gangstierne fører dig gennem en række forskelligartet flora, med levende farver der reflekterer sollyset og giver mulighed for reel afslapning. Den centrale have især er storslået.

Balchik slottet er en anden mulighed for oplevelser under dit ophold. Slottet har en stor have, som du kan udforske sammen med resten af anlægget. Det er et sted, hvor du kan finde øjeblikke af fred og ro, selvom andre er i nærheden.

Der er flere lækre strande langs kysten, hovedstranden findes i den østlige ende af byen. Parasoller og liggestole kan lejes på stedet, og det er et godt sted for vandsport eller bare en herlig svømmetur. Flere resorts i området har private strande der ikke er overfyldte og det kunne måske være værd at investere det beskedne beløb det koster at benytte disse strande. For de der kan lide golf er dette også en mulighed.

Hvis du leder efter en vidunderlig ny kystdestination at udforske, så giv Balchik en chance. Her er der varmt sand, solskin og masser af måder at være aktiv på.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Bulgariens turistkontor

Bulgarien er bedst kendt for sine populære strande og ferie resorts ved Sortehavets kyst. Men landet har er også ufatteligt mange andre oplevelser at byde dig på. Så hvad enten du er til kilometervis af hvidt sand, medrivende natteliv eller natur og kulturoplevelser, får du det hele på rejser til Bulgarien. Her kan du udfordre dig selv, koble af med familien eller feste igennem med vennerne. Med en historisk hovedstad, aktivitets-indbydende bjergområder, veloplagt wellness-turisme og...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

BGN - Bulgarsk lev
EUR
1,9562
GBP
2,2987
SEK
0,1859
NOK
0,1985
DKK
0,2618

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Baltchik
clear sky
17.7 ° C
18.3 °
16.7 °
72 %
4.6kmh
0 %
tors
17 °
fre
20 °
lør
22 °
søn
18 °
man
19 °

Helligdage i Bulgarien

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Bulgarien valuta, Lev

Penge i Bulgarien (sedler og mønter) Den lokale valuta hedder Lev (BGN). 1 Lev = 100 stotinki. Mønter i cirkulation: 1 and 2 Lev 1, 2, 5, 10, 20 and 50 stotinkis Sedler i cirkulation: 2, 5, 10, 20, 50 and 100 Lev National Bank of Bulgaria

Togrejser Bulgarien

At rejse med tog i Bulgarien giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem de større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her. Rejs med tog i Bulgarien Direkte togforbindelser til Bulgarien Der er ingen direkte tog fra Danmark til Bulgarien, der skal i alle tilfælde foretages tog skifte undervejs. De fleste (og bedste) forbindelser med togskift er i Hamburg, München, Rosenheim,...

Hvad er klokken i Bulgarien ?

Hvad er klokken i Bulgarien nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Sofia, Bulgarien. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Største byer i Bulgarien

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her