Bagdad er den smukke hovedstadsregion i Irak. Byen blev grundlagt langs Tigris-floden i det 8. århundrede, har set masser af op- og nedture over tid. Krigshandlinger har beskadiget mange af bygningerne og lokaliteterne i byen, men der er stadig nogle smukke seværdigheder, der bør ses.

Et første stop bør være Mutanabbi gaden. Du finder den i byens gamle bydel, med bygninger, der daterer tilbage til det 10. århundrede. Denne bydel i Bagdad er kendt for sine mange boghandlere, både butikker og udendørs bogsalgs stader er mange.

De fleste af basarerne i Bagdad findes i centrum, flest ligger i området mellem martyrbroen og Ahrar-broen. Du kan finde husholdningsvarer, kaffe, te, krydderier og traditionelle sæber, der sælges af lokale leverandører. Der er en svær travlhed med mange mennesker i disse områder, så brug sund fornuft med en fornuftig holdning til din egen sikkerhed.

Prøv også “Kobberpladsen”. Her er bliver kobber stadig slået ved hjælp af traditionelle metoder og der skabes krukker, gryder og skåle i mange forskellige former og størrelser. Nogle er dekorative, andre er beregnet til husholdningsbrug, men de er alle smukke.

Café og restaurant bør vælges omhyggeligt. Siden 2003 har placeringen af disse hovedsageligt været i Green Zone.

Du finder Bagdad kan være et givende rejsemål men husk omhyggelig planlægning og indhent viden om regionen. Udforsk hovedsageligt den internationale zone, pas på dine bevægelser, og du kan få en fantastisk oplevelse.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Baghdad
clear sky
31 ° C
31 °
31 °
25 %
3.6kmh
0 %
ons
29 °
tors
36 °
fre
36 °
lør
35 °
søn
35 °

Største byer i Irak

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her