Drik kaffe i Holland – Betal i Belgien

Dette er en lille by, kun omkring 2500 indbyggere, men den er virkelig et af de mest enestående steder i Europa. Den ligger lige på grænsen mellem Holland og Belgien og grænsen, der skærer gennem byen er ret indviklet.

Du kan sidde og drikke en kop kaffe på en cafe med fødderne dinglende fødderne i et land, mens du sidder i et andet!

Selvom det usædvanlige ved at besøge Baarle-Nassau er at opleve, hvor tosset grænsen er, er der nogle andre sjove aktiviteter at finde i denne lille, indbydende by. Her er et par ideer til dig, som du kan overveje at føje til din rejse!

Stop ved Brouwershuis – du vil ikke blive skuffet!

Hvis du før har været i Baarle-Nassau, har du sikkert hørt om Brouwershuis. I flere år har de leveret nogle ret eksklusive øl, der var svære at finde andre steder i Europa. De har altid været en smule dyre, men de har altid et godt udvalg. De er gået over til at tilbyde et lille udvalg af specialvarer nu, men par en øl med Oesterzwammen, så har du en ret fantastisk oplevelse.

I en by, hvor kvinder kan vælge deres børns nationalitet blot baseret på det værelse, hvor de ender med at føde, ville man forvente nogle særheder. På et tidspunkt skulle hollandske restauranter lukke tidligere end i Belgien. Hvad ville disse ejere gøre for at holde åbent? De flyttede bare deres borde til Belgien! Selvom du ikke vil opleve dette i dag, kan du nyde en vidunderlig madlavningsdemonstration på Wok Wonderland. Det er en restaurant af buffet-typen, men omgivelserne er smukke og maden er lige så vidunderlig, som den er overkommelig.

Der er masser af grønne områder at nyde i Baarle-Nassau, faktisk et overraskende antal i betragtning af selve byens størrelse. Den centrale Park, Hookbraak, byder på en familievenlig atmosfære på et historisk sted, hvor du kan nyde en smuk dag. Den ligger også lidt uden for turistområderne, der fokuserer på grænserne, så det er en rar pause fra det hele.

At spise på grænsen er en klassisk oplevelse i Baarle-Hertog

Du kan ikke komme væk fra grænsen i dette lille samfund, så at spise på grænsen er en af de klassiske oplevelser, under et ophold i Baarle-Nassau. Bistroen La Frontiere er en af de bedste valg, du har i byen, og du kan nyde et glas vin i en af de få restauranter i verden, der har to telefonlinjer, en for hvert land, så de kan tage imod reservationer. Vi anbefaler all-in-menuen, hvis du skal spise her, selvom krabben faktisk er surimi.

For et sidste stop, skal du sørge for at gå en tur ned ad Kerkstraat for at nyde den stemning, dette lille samfund har at byde på. Du vil gå lige ned langs grænsen, og hvis du drejer ned ad en af sidegaderne, kan du faktisk gå ned midt ad vejen og have en fod i hvert land. Følg Kerkstraat, så vil du gå ind og ud af Belgien flere gange i løbet af et par minutter!

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Nederlandenes (Hollands) turistkontor

Ferie i Holland Holland er et smukt, kulturrigt og spændende land, med mange forskelligartede byer, smukke naturområder og spændende arkitektoniske bygningsværker Henrivende kanaler og et væld af museumsmuligheder venter på dig når du rejser til Holland, og her vil du aldrig mangle noget at se og sanse. Ferie Holland vil give dig pragtfulde dage i hyggelige stræder, der er fyldt med spændende gallerier og små butikker. Dine farverige nætter kan du tilbringe på stemningsfulde spillesteder med...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,9006
GBP
1,1816
DKK
0,1338
SEK
0,0950
NOK
0,0986

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Baarle-Nassau
drizzle
5.7 ° C
6.1 °
5 °
93 %
7.7kmh
90 %
fre
10 °
lør
9 °
søn
11 °
man
9 °
tirs
6 °

Nederlandene valuta, Euro

Penge i Nederlandene (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

Togrejser Nederlandene

At rejse med tog i Nederlandene (Holland) giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem alle større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her