Avignon, som ligger ved Rhône-floden, er muligvis en af ​​de mest berømte gamle byer i verden i dag. Denne oldtidsby, som er omgivet af middelalderlige volde, er stadig hjem til næsten 12.000 mennesker.

I løbet af det 14. århundrede, var der syv paver, der havde hjemme i denne by, alle i succession, og byen blev faktisk solgt til pavedømmet. Den forblev under pavelig kontrol, indtil den franske revolution i det 18. århundrede gjorde den til en del af Frankrig.

Bygningerne i Avignon er ganske vist ældgamle, især dem inden for de gamle mure, men de er blevet restaureret til deres tidligere herlighed. Det gør et besøg her særligt fristende! Her er de ting, du kan forvente, når du besøger denne pragtfulde by!

Et besøg på voldene er perfekt for de historieinteresserede

Voldene, der daterer tilbage til det 14. århundrede, og som blev bygget af paverne, beskytter stadig Avignons centrum og er et af ​​de bedst bevarede eksempler på middelalderlig befæstning, der eksisterer i verden i dag. Der er 39 massive tårne ​​og flere portåbninger, der omgiver den gamle by, og tre af disse porte daterer også tilbage til det 14. århundrede. Murene er blevet fuldstændig restaureret, og der er talrige brystværn udstillet, hvilket giver fantastiske fotomuligheder.

Der er også en række gamle broer at se i Avignon. Den mest berømte af disse broer er en vis Pont Saint-Benezet, der er mere populært kendt som Pont d’Avignon. Der er kun fire buer tilbage af denne bro fra det 12. århundrede, som den rager ud i floden. Rhône går let over sine bredder, og broer var meget dyre, så omkring det 17. århundrede var alle blevet trætte af at betale årligt for at bevare broen, og det blev opgivet. I dag danner den et storslået billede, i så stor stil, at den har været et historisk monument i Frankrig siden 1840.

Hvad vil du kunne se på en vandretur?

Der venter besøgende mange overraskelser, hvis de er villige til at tage et par behagelige sko på og gå på opdagelse på egen hånd. Du vil måske se et par lokale, der kalder ned til dig fra en altan, men når du kommer tæt på, opdager du, at de faktisk er statuer. Der er mange malerier på bygningsfacader over hele byen, og den middelalderlige indflydelse i hele byen er ansvarlig for en række skjulte perler, der vil kalde dig tilbage til Avignon ved enhver lejlighed.

Hvis du leder efter et sjovt og enestående museum at udforske, anbefaler vi Calvet Museet, som var er tilegnet en læge fra det 19. århundrede, der efterlod hele sin samling af ejendele til byen. Der er en hæderlig samling af metalværker og malerier at se på museet, og der er over 140k bøger i bibliotekets samlinger. Det lille palads museum har også en flot samling renæssance malerier at se.

Avignon er en by, der har kaldt mennesker gennem tiden til at komme på besøg. I dag lokker den dig! Vil du planlægge din rejse i dag?

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Frankrigs turistkontor

Oplevelser i Frankrig Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og få smag for den fine franske kogekunst, som mange mener, er den bedste i verden. Én ting er helt sikkert, du har ikke fået en rigtig croissant før du har fået den i Frankrig Mange danskere har i årevis taget på ferie i Frankrig for at nyde godt af de...

Touristinformation Avignon

Office du Tourisme Avignon 41 Cours Jean Jaurès Avignon Tel 33 4 32 74 32 74 Website

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Avignon – Provence Airport

Avignon – Provence Airport Aéroport Avignon Provence Avignon France Airport website IATA: AVN ICAO: LFMV ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Avignon Caumont Airport Arrivals powered by Airportia Avignon Caumont Airport Departures powered by Airportia

Nîmes–Alès–Camargue–Cévennes Airport

Nîmes–Alès–Camargue–Cévennes Airport / Garons Airport Aéroport de Nîmes-Alès-Camargue-Cévennes Nîmes France Airport website IATA: FNI ICAO: LFTW ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Nimes Ales Camargue Cevennes Airport Arrivals powered by Airportia Nimes Ales Camargue Cevennes Airport Departures powered by Airportia

SNCF Avignon

SNCF Avignon Gare de Avignon Boulevard St Roch Avignon Cedex France Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,8929
GBP
1,1751
SEK
0,0950
NOK
0,1015
DKK
0,1338

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Arrondissement d'Avignon
broken clouds
11.6 ° C
14 °
8.9 °
37 %
11.8kmh
51 %
ons
11 °
tors
8 °
fre
14 °
lør
14 °
søn
13 °

Frankrig valuta, Euro

Penge i Frankrig (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

Togrejser Frankrig

At rejse med tog i Frankrig giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem alle større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her