Avarua giver dig adgang til Cook øernes betagende udsigter. Byen befinder sig for foden af de robuste bjerge som tårner sig over de mange udendørsmarkeder. Det er en by som byder på fantastiske strande, lækre restauranter, og eventyr uden lige.

Under deres ferie på øerne tilbringer langt de fleste tid ved nogle af de verdenskendte strande området har at byde på. Der er som regel flest turister i september og oktober, men landet og dets hovedstad er smukt hele året rundt.

Rarotonga er den største ø og det er her Avarua befinder sig. Her vil du blive mødt med så mange fantastiske strande at det kan være svært at vælge mellem dem. Hvis du gerne vil ud at svømme bør du besøge Muri Beach, da der er færrest koraller her. Derudover er det lækkert at snorkle på Vaimaanga og Titikaveka, da der er fyldt med tropisk marineliv.

Under dit ophold i Avarua bør du lægge turen forbi Aitutaki, hvor der er mulighed for både at kiteboarde og snorkle i Eagle Ray alley. Du kan booke laguneture og fisketure under dit besøg, hvis det frister.

Hvis du gerne vil bo lige ved siden af vandet under dit ophold i Avarua bør du leje en bungalow nede ved stranden. Du kan tage dit paddleboard med herud når vandet er roligt nok til det og hvis der er noget der skal fejres er der ingen bedre måde at gøre det på end at åbne en flaske vin under den åbne stjernehimmel.

Hvis du altid gerne har villet tage på en tropisk ferie bør du lægge turen forbi Avarua. Her vil du blive mødt med en badeby atmosfære, gæstfrihed, og en oplevelse du aldrig vil glemme.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Cookøernes turistkontor

Cook Islands Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Helligdage i Cookøerne

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her