Auckland er det største byområde New Zealand har at byde på. Mange kommer til øen for at udforske dens uovertrufne natur, men denne fantastiske by har alligevel så meget at byde på, at det er den perfekte rejsedestination, uanset om det er en base eller en dagstur.

Auckland blev grundlagt af den lokale Maori befolkning i 1350 og har altid været kendt for sin rige jord. Storbritannien etablerede en koloni i området i 1840, hvilket naturligvis betyder, at byen er hjemsted for kendte landmærker, såsom Sky Tower og Harbour Bridge. Derudover byder byens beliggenhed på en aktiv vulkanbase også på nogle unikke udforskningsmuligheder. Det er nemlig den eneste by i verden, som har sådan en placering.

Byens individuelle kegler, laguner, og øer bevidner de mange bølger af lava som er skyllet over området igennem tidernes gang. Det er en drøm gået i opfyldelse for dem, som elsker naturen.

Derudover er Auckland også en by, hvor det nogle gange føles, som om der er flere både end mennesker. Du kan nemt og hurtigt leje en båd og udforske byen på en helt unik måde.

Der er naturligvis også mange strande, svømmeområder, og kystnære getaways som du kan nyde under dit besøg. Kohimarama og Mission Bay er især gode destinationer, hvis du befinder dig i byens sydlige del. Hvis du bor længere nordpå kan du tage til Stanley Bay.

Om morgenen i weekenderne kan du besøge de lokale loppemarkeder, Otara og Avondale. Det er en unik shoppingsoplevelse for både lokale og turister.

Auckland er en fantastisk by, med en mangfoldig kultur, utallige museer, og fantastiske naturdestinationer at byde på. Det kan godt være, at du er kommet til New Zealand for at udforske landets betagende udsigter, men husk at tage et smut forbi Auckland, så du ikke går glip af nogle af de fantastiske muligheder byen har at byde på.

Sky Tower i Auckland

Sky Tower er TV tårnet der står i New Zealands største by, Auckland. Med en højde på 328 meter er det den højeste fritstående struktur på den sydlige halvkugle og Sky Tower er det bedst kendte bygningsværk i Auckland’s skyline.

På klare dage har du fra tårnet udsigt til mere end 80 kilometer væk. I den roterende restaurant kan du under middagen nyde en 360 graders udsigt. Skulle du have lyst til at droppe elevatorturen ned kan du tage et skyjump fra TV tårnet – det tager cirka 11 sekunder.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Turistinformation Auckland

Auckland Tourist information office Shop 2,Shed 19 137 Quay St, Auckland 1010, Auckland Website

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Auckland Airport

Auckland Airport   Ray Emery Drive Mangere Auckland 2022 New Zealand Airport Website IATA: AKL ICAO: NZAA ARRIVAL DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Auckland Airport Arrivals powered by Airportia Auckland Airport Departures powered by Airportia

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Auckland
clear sky
15.7 ° C
18.3 °
13 °
71 %
1.5kmh
7 %
lør
17 °
søn
13 °
man
15 °
tirs
14 °
ons
13 °

New Zealand valuta, Dollar

Penge i New Zealand (sedler og mønter) Valutaen i New Zealand hedder Dollar (NZD). 1 Dollar = 100 cent. Mønter i cirkulation: 10¢, 20¢, 50¢, $1, $2 Sedler i cirkulation: $5, $10, $20, $50, $100 Dollar New Zealand National Bank

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her